Dapat Souvenir dari Sabah :)



Yuhuuu..dapat keychain ni dari Sabah negeri bawah bayuuuu...hehe. Actually pd hari Zie gi ke majlis perkahwinan blogger Sofiana & sirajudyn (click to view entries), masa tu ler Eva Romina kasi zie :)

...Oh ye, keychain ni pemberian blogger Yan a.k.a Sutera Kasih :) Yan sebenarnya org Kuching, tp study kat Sabah. Tu yg bagi souvenir dari sana bagai kat weols di Kuching ni..hehe

Actually lama dah Yan bagi kat Eva. Cuma baru aritu je Eva berkesempatan utk bagi kat Zie dan juga kat Chu :) Pape pun, Thanks dear Yan! Bertambah segek lah koleksi keychan dari bloggers kamek...hehehe :)









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

8 comments:

Riena Haiqal said...

comel pulak keychain tu tau... :)

Uchi kay-f @hmad said...

comel sak mende tu nnti klu boring2 bole bah tue kasi tiup..ngeee

pn.zie,sihat?

Uchi kay-f @hmad said...

comel sak mende tu nnti klu boring2 bole bah tue kasi tiup..ngeee

pn.zie,sihat?

Misz Mieza said...

Hehehe.. Samala kita, dah berlambak koleksi keychain semua hasil pemberian orang.. Tak pakai pun, coz dah banyak sangat.. Simpan jelah wat koleksi sudahnya.. ^^,

Saya Disini said...

wah..cntiknyr..cute la

Ardini Humaira said...

bestnye ko dapat adiah :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Selalu bagi keychain gini kat kengkawan, bila YM balik kampung...:)

zh-ena said...

lain dr yg lain key chain tu