English Wonderland Doorgift + Doorgift Pertunangan


** Sambungan dari entry INI :) **



Inilah dia paperbag doorgift utk -- perkahwinan Sofiana dan Sirajudyn :) Siap hadi label tema wedding dorg plak tu...kelassss kau, Umi! hehehe :D Oh ye, Umi tu nama pena dia ek ^_- winkss

..nak tgk apa di dlm??? Meh skodeng...











Tadaa! Inilah dia doorgift wedding dorg. Ada telur rebus (bekas letak telur rebus tu yg zie kagum giler tgk...LAWA! sebijik cam pelamin dorg..hehe) dan a pink candle :) Pink candle tu zie suroh dillah bawa balik Sri Aman...

...Zie suroh dia letakkan kat tgh² meja makan di candle holder utk di jadikan hiasan kat meja makan ^_-






Box yg satu ni plak...actually ni doorgift time hari pertunangan dia. Since zie tak dpt nk attend (coz zie in early pregnancy...x berani nk travel jauh) Tu yg dia bagi sekalian dlm paperbag tu....kira belated doorgift lah..hehehe

...sesusah je dia simpankan doorgift pertunangan dia utk weols. Thanks umi!





Inilah benda alah di dlm doorgift box utk pertunangan dia dulu tu. Butterfly Jewelry Box. Seee....mewah and kelasssss kan her doorgift. Kompom ribu raban budget utk doorgift. Cayalah! Hehe :)

...Tahniah sekali lg buat Umi dan Abah ^_-











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

3 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

kacak doorgiftnya.........

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiksss...bapak giler cute door gift...org yg dtg mesti puas hati...:)

Riena Haiqal said...

terbaikkk ar doorgift dia.. semua pun cantik2 dan pasti la orang yang datang sangat2 berpuas hati dengan gift2 tu... :)