Fasha Sandha Bunting Pelamin. Tahniah!


**Sumber dari mStar**


Tahniah Zie ucapkan buat Fasha dan jejai. Hampir tiga minggu bergelar isteri, Fasha telah pun mengesahkan dia kini hamil lebih kurang seminggu :) Wahhh...bunting pelamin kooo Fasha uols ^_^ Congrats sekali lg. Tak semua wanita yg akan melalui bunting pelamin ni taw...jelessss. hehehe.

...mcm zie lak, 4 minggu after kawen baru hamil...hehe. Ermmm, consider bunting pelamin gak tak zie tu ek??? Lalalalalala...dia nak gak kooo, dushhh!









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

Misz Mieza said...

eh, seminggu ekk? Baca kat tempat lain dah 2 minggu.. Alhamdulillah, rezeki Fasha & Jejai.. Jelless mak, orang lain baru2 kawen dah preggy.. Huhuhu..

Myra Jay said...

Zie jeles kat Fasha myra lagi bertambah jelezzz-2 tahun lebih menunggu nak bunting ha...heheee

Tp Zie pun bunting pelamin gak even mai period ari tu-orang tua cakap tu cuci muka then preggy ha mmg bunting pelamin la.

Rowena Zainuddin said...

Kak Zie, ktk bkn buntin pelamin ka?
Mek pkir ktk buntin pelamin juak tek. Hehee.
Btw, congratz Fasha Sandha & Jejai! :D

shark said...

arini br tau apa makna bunting pelamin..
hehehe..
kira mmg bertuah ler yer kalu bunting pelamin..

My Life's Journey said...

waaa bestnya ... cepatnya dapat baby ..amin2 ..umi doakan kebahagiaan untuk mereka ..amin2 ..

umi pun nak bbay gak hihi :)

Riena Haiqal said...

bukan 2 minggu ker Zie.. dalam astro awani semalam dia kata dua minggu... ah biar la, sebab saya tak minat pun kat beliau...

Zie Madini said...

ROWENA
--> hehe. ramey yg mdh mek pun bunting pelamin. tp bg mek la...mun org bunting pelamin, lepas nikah terus "melekat" and sik dtg period gik.

but kmk utk bulan 11 ya...ujung bulan mek dtg period. lepas ya baruk mek concieved...hehe.

tp still juak org mdh mek bunting pelamin. dtg period ya tek cdak mdh kira kedak "cuci muka" utk preggy la...hehehe

Saya Disini said...

thniah

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah... teringat aku masa ritu.. dapat tau bunting pelamin terus rasa wahh waahhhh :D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Zie tu pun org panggil bunting pelamin gak tu..:)

zh-ena said...

tahniah