Gambar Nia Ramadhani Sedang Sarat Mengandung








Cantik seyyy si nia ni. Org bila sejak azali sememangnya cantik, if tgh mengandung dh bdn pun dah semakin menaik...kecantikkan still maintain kan uols kan :) Sgttttt suka dgn si Nia Ramadhani a.k.a Ramadhania Ardie Bakrie ni. Natural Beauty ^_-

...dgr khabarnya skrg ni dia tgh tunggu hari je lg nk bersalin. Dh pun 9 bulan :) dgr² lg...berat dia masa 7 bulan pregnant adalah 84kg okeh! Whoaaa! tapi tak nampak pun mok mok sgt kan..hehe.

Means bukannya zie sorg je berat yg over menaik tp tak nampak terlampau gemuk :P Ingatkan zie sorg je yg berat tak normal..hikss :P

Pape pun, tak sabar nk tgk bby dia ah.









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

13 comments:

Dila Abdullah said...

minat tol dila kat dia tau sebenar nye...da lama tak tengok dia berlakon...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

cantiknye walaupun preggy... cantik mcm zie kan?

Zie Madini said...

DILA
-- zie pun minat giler taw kat dia. sejak dia kawen. dia dh behenti dr dunia lakonan dgn khabarnyalah...hehehe


RIRI
-- issh...zie tak cantik la. mok mok dh ni...hahahaha

pha is said...

apa rahsia beliau yer.. hehehe
kami yg geng lelaki perut kedepan ni nk jugak tahu. mana tau boleh dipraktikkan.. hehehehe

ChEnTA LiEYza said...

wooww...nia ttp comey... anak dia nnti mesti cute giler kn... suka2 ...

Riena Haiqal said...

Nia ramadhani la... memang dia ni super2 law. saya minat sngat2 dia ni...
walaupun dah sarat mengandung still maintain kecantikan dia kan.. tak sbar nak tengok baby dia.. :)

zh-ena said...

tapi mmg nampak muka nampak chubby skit..tapi still nampak cantik

✿Lady Ainaa✿ said...

mak bapak cun, mesti ank dy pun cun..heehhehehe...

atty's said...

lawa dia nie..

Herma Julianny said...

Kacak~~
Mukanya kdk muka miak jak mek tga..;)

Myra Jay said...

Walau perut dan membesar dengan jaya tp tetap mantain lawa ;)

Zie pun apa kurangnya, tetap mantain cantik :)

Norasikin said...

Buat mcm mana pun tetap cantik juga. Berlakon jd pengemis pun cun jugak

eVa said...

wahhh.. nya nang gik kck eyhh.. sama mcm ktk deng.. nang kck!! wewittt hehe