Gara² Tak Singgah Ke Gerai Makanan



Huhuhu...inilah padahnya if tak singgah kat gerai penjaja tepi jalan utk beli makanan for breakfast. Sudahnya menjawap sampai opis makan roti kering berintikan peanut butter....hehe.

Ok ler tu. Janji kenyang, betul tak??? ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

8 comments:

ahmad zikron said...

syukur rezeki Allah bagi untuk pagi ini..

Selamat Hari Guru 2012

Aeen said...

kalo aeen xkenyang mkn biskut je..hehehe....tp utk alas perut..ok la kan..dari xmkn langsung...:)

AmirFX said...

Feveret kmk ruti kedak tok.. Pergi 7E beli aek teh tarik dalam tin ya.. Yum2..

Riena Haiqal said...

betul tu... yang penting ada gak nak dimakan pagi2 ni kan... :) Alhamdulillah :)

Ardini Humaira said...

today aku menyantap dengan laksam kelantan ko! hihihhh

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hehe bg sofia, kadg2 lyn biskut je pun dh puas bile dh terlalu boring dgn makann yg di jual..hehe

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Peanut butter, suke-suke-suke...hehehe

zh-ena said...

minum oats jea