Hari Ni Suami Balik Kuching... Yippieeee!!! Happy Mode is ON!



salam uols. Pagi ni dan akan sepanjang hari ni, hati dan mood zie akan menjadi super riang drpd luar biasa..hehe. Sebab...husband balik kuching petang ni. Yayyyy! Tak perlu tido dgn emak! YESSSSS!!! hahaha.

...eh OPPSSSS! kantoi seyyyy aku tido dgn emak...haha. Why bila husband away zie kena tido dgn emak??? Gara² takut tido sorg arrr uols. Asyik² nampak hantuuuu jer if tido sesorg dlm bilik :( sedih...








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI utk
membeli barangan kesihatan,
contact lenses dan byk lagi.
Contact lens dia super murah
taw :) Check it out ya ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

8 comments:

Redlomo said...

dah besar pun takut hantu yer... www.redlomo.com :)

Redlomo said...

dah besar pun takut hanti ... www.redlomo.com :)

Riena Haiqal said...

eh eh... memang dugaan masa mengandung kot kan.. masa saya pregnant dulu pun saya takut tidur sorang2 kalau husband tak der.. asyik ada jer dengar bunyi orang panggil.. macam husbnd panggil... seram gak...
happy yer husbnd nak balik? suka lew tew... hikhikhikhik.. Ini lah saat nak bermanja dengan suami kan..

nUR_rOsALiNdA said...

akak pun takut tido sorang..Hehehehe~ Jgn kata tido..Kalau husband kene kerja sampai malam harussssss akak berangkat ke rumah mak akak

alin said...

hehehe

Misz Mieza said...

Hehe..Samala kita..MM klu balik kampung sorang2 coz husband tak dapat cuti, mesti tdo bawah ketiak mak.. Lalalalala..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sofia doakan husband cpt2 dpt pindah..semoga terus bahagia hingga akhirat :)

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM dulu, slalu tido sensorang kat umah sebab asben keje syif.Kalau dier keje syif malam, ha...nak ke, taknk ke, kene gak tido sensorang.Memula tuh takut jugak, tapi lelama, alhmdulillah okay. Baca jelah surah2 berkaitan, insyaallah, takde ape.:)