Husband Ada...Baruuuu Ler Tak Kecomotan Our Car **Hehe**



Huhu...kesian dgn my car ni. Sejujurnya, memang zie kurang peduli sgt seyy dgn dia. Yg zie tahu hanya drive, drive dan drive je ^_^ Hiksss. Ttg nk cuci dia ke, maintenance dia ke...semuanya zie serahkan pd husband.

...if husband ada, baru berkilat bersinar² body dia. If husband takde...comot giler weh! HAHA.





Zie sgttttttt lah malas nk bawa keta pi cuci. Alasan yg diberikan kat husband "alaaa..malas la, yang. Nanti budak cuci tu ngorat kite arr..." miahahahaha...alasan yg tersgt hampeh weh. Budget la lawa sgt!

...kau ingat kau dh jd mak buyung tu, still ada yg nk usha ke zie oiiii! wakakakaka. Ckp je MALAS. Habis cerita :P





Tgh mandi buih kooo dia...hehehe. Husband mmg pantang tgk keta kotor. If kotor je...sure lahh dia bisingkan zie. Ni nak tanya...syg keta keeeeee, sayang bini nih??? Tettttt!!! soklan bonus...hehehehehe :P

...perempuan uols. Mana nak peduli sgt dgn keta. Tp TAK SEMUA ea perempuan berperangai cam zie ni ^_- winks...









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

16 comments:

zh-ena said...

hahahahhaha sebijik mcm ena jgk..mmg malas nak bsh keta..tggu hubby jea tlg bshkan

nur anis said...

saya dah berbulan tak cuci kereta..huhu..takde suami nak tolong hantar cuci..huhu

[sutera kasih] said...

kmk pun x reti gilak cuci2 kreta tok hehe

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

Same la kite... Waktu belum kawen ulu, kete time abg kndung pkai, trus dia g cuci skali... Kli x, berbulan2 x pernh basuh....

Riena Haiqal said...

hakhakhak... bab2 malas ni serahkan jer pada yang pakar seperti saya gak.. hahahahaha..

::Nora Maney:: said...

hehehe..btl tu..ai pun tak peduli sgt pasal kete..kadang2 berbulan tak basuh..servis pun tak..hihi..nak pam tayar pun tak reti..alamatnya tunggu husband balik biar die buat semua..

lagipun kalau semua kite kene buat mcm tak best la kan..bile lagi nak manja-manja..tetttt :D

~nadyahoney~ said...

sama la zie..sy pun mls gak cuci kete..hehehe

Herma Julianny said...

Kmk cuci keta mun keta dh 'berkarat' gilak jak. hehe

AlyaaIBH said...

jarang jugak basuh kereta. haha~

Myra Jay said...

Myra pun bab2 cuci serah kat husband :)

Tp keta baru sayang ma nak basuh selalu, kang hilang kilatan dia..heheee

Ena said...

akk tak suka keta comot..

kalo rajin basuh kat umah je.. kalo tak.. p car wash bawak anak2 sekali sbb huby sangat lah bizi.. huhu.. tak leh harap kat dier sangat.. kete dier pun akk yg selalu remind suh cuci or servis.. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ym bwk g basuh kete kat tmpt auto tu jer....mesin yg basuhkn, haha!lg malas!haha....

cik chinta said...

buyung pon still lawa la zie

Uchi kay-f @hmad said...

bhahaha pandai2 je create alasan ekk...mak buyung? lol...

My Life's Journey said...

hahaha umi pun same gak sayang .. entah la ..kereta tu besar sangat ..rasa malas je nak cuci ..cuci kat car wash kan kejap je hahahahahaha

motobasikal pun umi tak pernah cuci hihi

Dila Abdullah said...

sama la zie... dulu sebelum kawin, pantang nmpak kotor sikit... mesti nak hntar car wash... sekarang, tak pe... hubby ada... dia leh uruskan semua nye.. bukan nye ape... banyak benda nak buat.. malas nak menunggu je.. betul tak???