Kalau Husband In Town... Handphone Confirm Terabai :P



Hari ni Zie sunyi sepi tanpa handphone sony Ericsson Vivaz (pakai hp murah je uols...tak cam engkau, pakai smartphone...huhu) ni arr uols :( Pasalnya, boleh kooo zie terrrrlupa nk bawa h/p...huhu. Padahal, setiap hari h/p lah benda yg TAK AKAN diterlupakan..hehe.

Kalau husband in town, kompom punya zie ignored my phone...lalala. Ye la, buat apa nk ngadap phone 24 jam if si buah hati di depan mata, kan? ^_^ Hiksss. So hari ni buat kerja tanpa berSMS dgn husband arr.

...terasa cam something missing je kooooo uols :P Ceaaa, mula la nk berdrama +__+ ngeeee..











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

7 comments:

Misz Mieza said...

Hehehe.. Tu la, klu tertinggal hp bila kuar gi memana pun sama.. rasa macam tak kena jer..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

skrg hp dah jadi benda yg wajib ada kan...

Riena Haiqal said...

aik header lain lagi yer... :) smart la....

setuju 200%.. kalau husband disisi memang hp terabai sangat2... tak ingat dah pasal hp tu.. :) tapi kalau bersama anak hp tak pernah tinggal sebab nak snap gambar dia jer memanjang.. :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

betul tuh zie..sofia dulu macam tuh jugak..skali tuh, akk ipar sofia siap ckp, kalo sofia xde dpn mata syuk, dlm toilet pn die bw hp..tp skg hp sofia sunyi buat selamanya..

regards,
Unsmiley

Farah Shamsudin said...

haish.. jgn kate zie je.. farah pn kalau dengan hubby, hp tu ntah kemana..:)

cik chinta said...

klo si dia ada darat br la hp berbunyi. klo kat laut. 6 buln hp sunyi. xde line la katakan

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Same je ngan YM.huhu...kalau balik umah from office lagi la...jgn ko harap nak dgr bunyi fon...haha...