Kau Tengok Meja Kerja Zie Ni, Uols... Huhu



Mcm tongkang pecah, kan??? Hehehe...hari² begini lah keadaan workstation zie. If nk taw, inilah tandanya i am a hardworking staff...lalalala. Masuk bakul angkat sendiri woi...HAHAHA. Feduliks kuuu :P

...seriously lah uols, setiap hari super letih. dan dan lg tgh "bawa perut". Tp takpe...mintak² anak bila lahir nnti hardworking gak...aminnn :)







Tp hari ni...sebusy dan seletih mana pun zie, muka tetap senyum kooo uols. Kan dh cakap td dlm previous entry zie. akan sepanjang hari ini happy mode sebab suami balik maaaa..hiksss.

...the power of love! cewahhh :P







Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

8 comments:

Miss Sapera said...

eh..mesin taip la..hehe..
samala kite..mesin taip dok sebelah je..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Huhu..sofia pun busy juga..minggu nih tak dapat nak blog walking sangat..entry sendiri tuh pn nasib baik la auto publish..kalo tak memang tak berhapdet la jawabnya..

Happy working zie :)

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

the power of love yer Zie.. hikhikhik. pasangan romantik ni.. :)
Selamat bekerja Zie dan baby kat dalam perut tu.. :)

Zie Madini said...

MISS SAPERA
-- eh, tu bukan mesin taip la dear. hehe. tu accounting nyer printer. If mesin taip...dok jejauh kat 1 meja khas utk typwriter...hehehe

ASaDa RyutaRo said...

makin dekat mok closing, makin bizi..

selamat bekerja dengan tekun dan tabah. jaga jwak baby dlm perut ya.. ;)

Misz Mieza said...

Yeah! The power of love! =)

[z@ck] said...

bnyaknya paper! selagi tak penuh meja ye tak...hehehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

same la kita Zie.Erm...mmg klu busy, workstation dah macam Battleship pecah haaaaa....hahha!