Keterujaan Seorang Bakal Ibu :P



Hehehe...seee!!! Almaklum ler tinggal 4 bulan je lg utk zie bergelar seorg ibu. Disebabkan tak sabar nk letak gambar baby sendiri kan destop as a wallpaper...letak gambo anak org yg di google dari internet je la..hehe.

...kalau dulu terpampang muka sendiri, skrg namo dh letak muka sendiri. Letak pic baby ni lg ok...sejukkkk je mata memandang :P






Ini ler wallpaper baby comel ni. Kot kot nnti muka baby zie leh terikut jd gnie...ceaaaa, boleh ker??? TETTT! hahaha...mimpi di siang hari je :P Alaaa..tak kesah ler. Apa yg penting anak ku nnti lahir dlm keadaan sihat walafiat dan sempurna bentuk badan dan mental dan menjadi anak yg soleh/solehah...

...itu sudah memadai buat zie dan dillah ^_- Tp mak pak mana yg tak nak anak comel kan..hehe.









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

14 comments:

Riena Haiqal said...

begitula keterujaan bila ibu tengah mengandung.. dah mengalami nya dah... :)
kalau layari internet jer tak sah kalau tak search kat google wajah2 bayi dan video2 bayi... :)

asha said...

heheheh...sama lah dengan kmk.even kmk lum da rezeki to become mama..kmk tetap juak letak wallpaper desktop kmk ya gambar baby.:)

My Life's Journey said...

yayyyyyyyyyy clmk gik bbay keluar ..mesti cantik n kacak mcm mama n papa nya .. kmk pun teringin ada anak hihi .. harap pat ikut jejak ktk n riena ..amin2 :)

Farah Shamsudin said...

memang selalu macam tuelaaa..

puan jari said...

same la ngn wani mase perggy yg sulong...ke main letak gambar bb sebijik mcm zie letak tuh
tp wani letak kt fb je...hehe
ne dah continue no 2...haih!

msredcheesecake said...

LETAK PICCA HUBBY NANTI BBY MESTI SEBIJIK HUBBY... TAK PUN LETAK PICCA SENDIRI...

Nor Nadiah said...

haish....xsabar nk tengok baby sis...nk tengok depan2 mmg tak tahu la bila kan...tengok dari blog je la..:)

Qienah said...

betul tu, nanti mesti comel anak tu.hihi..qienah sama gk, sekarang duk giler beli buku pa&ma..banyak picture baby comel2kan..:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Semua baby comel Zie, dun worry.hehe. YM dolu pun letak gambar2 baby2 yang comel kat desktop, dlm hati biarlah anak ku comel mcm nieh.huhu.Last skli, hambek..bulu mata lentik mcm pompuan, hakhakhak!opsss!silap pulak YM boh gambar baby pompuan, ekekeke.

Misz Mieza said...

Penah dengar orang kata, kalau selalu tengok pic baby2 comel masa kita tengah peknen, baby yang keluar nanti pun mesti comel.. Can't wait for my turn.. ^_^

AmirFX said...

Kawan kmk sik pasan ktk dah pegnen ria tek.. :D

Myra Jay said...

Hheee, bakal ibu pun teruja letak pic baby apatah lagi myra yg belum tentu bila.. :(

♥Hernee Nazir♥ said...

akk mase peknen duk tnung gmbo bdk korea comel tgh snyum..skrg klau akk tngok ank akk snyum same je cm bdk tu..hehehe

Ardini Humaira said...

aku pon koje google gambo baby ceceomel haha