Makanan Untuk Meow² Ku



Sejak zie pregnant ni...lama dah zie tukarkan ikan sardin goreng utk kucing zie dgn makanan dalam tin ni. sebab zie tak dpt nk siang ikan. Alahan dgn bau hanyir ikan :( Memandangkan kucing² zie ni jenis yg demanding... **hehe**

...terpaksa ler zie campurkan Friskies tu dgn ikan tuna lepas tu gaulkan sekali dgn nasi. Baru berselera dorg makan. sampai licin mangkuk tu dorg jilatkan :P If kau bagi dia nasi campur Friskies tu je...

Kirim salam je la. Kompom dorg makan setelan dua telan je. Pastu mengiyau kelaparan lg...haishhh.












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

Riena Haiqal said...

bagus nya Zie ni.. :)
saya dulu masa mengandung pun sngat2 suka jaga kucing sampai sekarang anak saya pula yang sangat suka dengan kucing.. tapi saya tak suruh pegang takut tertelan bulu dia... :)

My Life's Journey said...

kucing memang comei :) ..kmk sduka kucing ..makanan ya buat kmk rasa mau makan ikan jak eh yunk

✿Lady Ainaa ✿ said...

Nasib baik kucing sis tu tak memilih mknan sgt...hehehehe...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ym mmg tak bela kucing lngsg sebab my son yayan ada problem ngan breathing, so tk brani lar.tp, dier mmg suka meow, huhuhu.

zh-ena said...

utk kucing tetap kena berjaga kan..

Uchi kay-f @hmad said...

lame xdgr citer si olin..

sampai licin mangkuk tu dorg jilatkan :P If kau bagi dia nasi campur Friskies tu je...<---lapar sgt nie..

psst.. smlm mimpi pn.zie erkk garu kepala *pesal pn.zie dok dlm mimpi sya plak ni* hahaha senyum byk... : D

fiQ'Ra said...

kak zie memang jaga kucing sungguh.. makanan nk yg sedap2.. hehe

AmirFX said...

Mesti kacak bulu sidak kelak.. :D

nana kamarul said...

amboii, demanding betul kucing. Hikhik!

Nor Nadiah said...

kucing sis ada berapa ekor?

http://www.nornadiah.com/2012/05/bila-anak-sugar-glider-ku-beraksi.html

[Bila anak Sugar Glider ku beraksi]