Manager Takde... Syorga wooo Blogwalking + Buat Iklan Churp





ADS: Kaki Bola!
Tonton UEFA EURO 2012
di smartphone anda secara
LIVE! Click SINI Utk
Maklumat lanjut





Perasan tak uols yg ada mengomen di komen box setiap entry...lately ni zie rajin nah kan balas kunjungan uols, kan??? Sebabnya...ZIE 'TANGKAP ULAR" weh...hahaha. Syorga koooo akuuuuu my manager takde ni. Kena plak anak bos and bos takde bagi kerja urgent.

...sambil buat accounts, sambil zie blogwalking dan buat iklan churp churp...hehehe.





Gara² rajin buat iklan churp dalam 2, 3 hari ni...terus earning laju je naik sebaik tu...yayyy! berkat kerajinan cari rezeki :P Alhamdulillah. Tunggu 1K baru cash out...lama lg ler jwpnya nk cash out ni...

...kalau manager hado, mmg tak dan arr nk buat iklan. Lagi pun, kekadang idea takde ler plak nk buat iklan churp. tu pasal ler lambat nah nk cecah RM100 :P












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

14 comments:

siti said...

amboi rezeki mencurah-curah ^^

Misz Mieza said...

Alhamdulillah, berkat kerajinan.. Aku malas giler weyh nak buat iklan skang.. Jangan cakap iklan, entri harian pun asik postpone jer.. Malas tahap gaban.. Adessss...Bagi tips sikit supaya rajin update blog & iklan.. Hehhee..=)

Positif Man said...

ooo...ngelat yer waktu kerja.....


Pendapat anda begitu bermakna buat saya
http://koleksi-photo-mjphotography.blogspot.com/2012/05/muhammad-afif-iman.html

pepol said...

wow,cepat ny naik duit churp2 die

Zie Madini said...

MISZ MIEZA
-- nak tips ea. cer try buat iklan sekali....then pastu check churp earning. if menaik...kompom itu lah pembakar semangat utk terus buat dan buat iklan lg byk :D haha

atty's said...

murah rezeki zie..tak rugi blogwalking ..ngn buat iklan churp2

zh-ena said...

masyukkkkkkkkkkkk

Uchi kay-f @hmad said...

ewah2 kemaen lagi iye pn.zie nie..rajen betul hang buat iklan tue..

lieynanilaz said...

alhamdulillah..rezeki ibu mengandung..

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaapandianya ktk yunk ..tabik spring kmk yunk .. tapi kmk bab2 molah apa dipolah ktk ya nang 0 la hihi

alhamdulilah ..rezeki baby (^_^)

Masz Sidek said...

kmk ada juak polah churp2 tok.. p mek sik paham gilak... huhuhu...;'(

Saya Disini said...

rjinye

Riena Haiqal said...

Alhamdulillah....rezeki anak.... Makin mencurah2 rezeki.....

Cik Aien said...

MCM NER NK WAT.. AIEN WT CHURP2 XNAIK PUN :( SEDEY BTUL WAAAAAAAAAAAAAAAA