Membeli Ikan Terubuk Masin Utk Blogger Myra Jay :)




ADS: CLICK HERE to check out the Curious
Cat’s documentary on the little horrors
of home life :)





Pada hari sabtu aritu, Zie bawa dillah ke Pasar Minggu Satok. Nak belikan ikan terubuk masin yg blogger Myra Jay mintak tolong belikan. Actually apa pelbagai jenis ikan terubuk masin taw. Ada yg import, ada yg local made.

...memandangkan Myra Jay nak ikan terubuk masin air tgn org sini. So zie pilih ler original local made. Price dia dari RM15 - RM25 seekor gitu lah.






Zie ambil yg paling murah je la. Zie suroh pakcik tu kerat half utk senang zie masukkan dlm transparent plastik box utk proses penghantaran nanti. Myra Jay suroh beli 3 ekor :) Ok, DONE! hehehe.

...next akan pergi cari Kek Lapis Sarawak plak :) si Myra Jay ni tetiba ngidam nk makan Ikan terubuk masin n kek lapis sarawak. Tu yg zie sudi tolong belikan ^_- hikss




P/S:
Siapa nk Zie tolong belikan
gtaw ea. Leh email zie at
princessredbloodsnow@gmail.com









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

Riena Haiqal said...

tolong menolong adalah amalan yang sangat2 mulia... :)

zh-ena said...

heheheheh sdp..pernah gak minta zie tlg belikan dulu :D

Zie Madini said...

ZH-ENA
-- hehe. yg ena dulu zie belikan yg import punya. murah. masa tu zie tak tahu mana satu local mana satu import :P

local n import ada beza taw rasa dia...hikss

Dila Abdullah said...

waaa., best yer.. dulu masa hubby (masa bertunang) kena transfer kejap kat S'wak, boleh dikatakan tiap bulan dia hantar ikan terubuk ni kat Dila.. sangat rindu time tu...

Saya Disini said...

wah..sedpnye3.

ASaDa RyutaRo said...

boleh la kitak polah bisnes import eksport ikan terubok masin. :P

[sutera kasih] said...

nasib ktk nulong belikan..tkt ponek kak MJ mun sik sampey hajat :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh!baiknyeer Zie tolong belikan..:) Sedapnyer Terubuk Masin...teringat2...

Myra Jay said...

Ngidam bukan sebab lain ea, sebab dah lama tak makan..

Seb Z & Dilah sudi nak tolong belikan, kalau tak ngidam telan liur jela ;)

ERYZA said...

baiknya ada kawan tolong belikan. Kalo kita ngidam nanti leh ler pesan jugak. hehehe