Miera Liayana Kekok Berlakon Dengan Shahrizal Jaszle





ADS: Pre-order Samsung
Galaxy SIII with Digi SmartPlan™
for ONLY RM999. Click HERE for
more info ^_-






Bila dah putus cinta, dan bila di suroh berlakon memainkan watak sebagai sepasang kekasih dalam drama berjudul Harapan, Miera Liayana akui berasa kekok dan kurang seleasa. Wajar ler tu kan...kalau zie pun, zie akan rasa kekok gak.

...tp demi nk being professional, kena gak terima tawaran berlakon tu kan. So thumbs up buat Miera ^_-


"Saya berasa kekok untuk berlakon bersama sejak hubungan kami putus. Kami memainkan peranan sebagai pasangan kekasih dalam drama 13 episod berjudul Harapan arahan pengarah dari India iaitu Ishal.

"Saya akui sangat susah untuk bertentang mata dan menjayakan watak pasangan kekasih tetapi saya lakukan juga atas dasar profesional," - Miera Liayana

Pssttt...susah utk bertentang mata dgn Shahrizal Jaszle sbb still ada rasa sayang ke, dik Miera oiii..hehehe.


"Jika saya tahu daripada awal, mungkin saya tidak ambil. Namun, saya menetapkan syarat kepada syarikat produksi iaitu kami hanya berlakon atas dasar profesional dan tiada isu-isu peribadi perlu dilibatkan sepanjang penggambaran," - Miera Liayana

Eh...bila baca statement ni, tarik balik lah Thumbs UP yg di kat Miera awal tadi. Ingatkan dia sememangnya dah tahu yg hero dia Shahrizal Jaszle, rupanya tak tahu...Cehhh. Pape pun, drama Harapan dijangka menemui penonton pada Ogos depan menerusi RTM :)

...Tonton jgn tak tonton ek uols ^_-










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

6 comments:

Myra Jay said...

Diorang sat je kan bercinta bagai nak rak dulu..

Tp yela kan nak buat camne..

Miera pun muda lagi, cari yg sesuai ye dikk ;)

Herma Julianny said...

Ney tauk pastok bleh sambung balit hubungan yg terputus d tengah jln ya...

Muhammad Adam Hussein Adamssein said...

prikitiew, neng.

Uchi kay-f @hmad said...

miera liyana? bru mlm tadi tgk bdk ni dlm jgn pandang2 kat tube movie..

zh-ena said...

emmmmmm mcm tu la bila bergelar artis..dunia artis kecik jea..mana2 pergi jumpa balik

Riena Haiqal said...

Memang ar klu dah puts tiba2 jumpa balik akan kekok kn... Mcmnala lakonan dorg nanti kn...