Mulai Hari Ini... Akan Busy Giler :(



Sorry late update, uols. Baruuuu je keluar dari bilik manager (Ms. Lu) ni. Zdia brief zie ttg tugas²an dia yg akan di serahkan utk zie handle dlm tempoh 2 minggu sebab dia nak gi bercuti. So zie yg ambil alih ke semua tugasan dia sepanjang dia takde.

...uwaaaaa! susah siotttttttttt. 2 pekara yg buatkan zie super risau adalah pengurusan insurance dan Bank Guarantee utk projek dan tender. UWAAAA!!! Kalau tender, ya iya mmg zie buat. So no problem at all. Tp yg tang insurance n BG tu...arghhhh!!! tak pernah buat derrr...adoiii. Takut salah buat arrr nnti. risau sey akuuuu :(

...takpe, takpe. Zie, U CAN DO IT! chaiyok! chaiyok! Masa inilah nk bukti kebolehan & kecekapan zie handle important paperworks, kan kan. Mana taw naik gaji masyuk lg next year..hehe **ayat utk sedapkan hati**









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

7 comments:

My Life's Journey said...

yunk ... banyakkan rehat juak a ..makin banyak tugasan kitak ooo uhuk3 ...

atty's said...

Insyallah zie mesti boleh buat
tapi jgn paksa2 diri tau..jgn stress sangat.. takecare .. :)

Riena Haiqal said...

Zie you can do it... chayok chayok.. hhehehee... lamanya dia cuti... kawen ker.. hikhikhik.. :)
tak per, sebz mana pun mesti kena rehat gak k.. jangan terlalu stress.. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Takpe, dear. Take it as a challenge for u.U can do it!Yes!tp, jaga kesihatan jugak yer..

zh-ena said...

betul tu byk kebaikkan tu..belajar new thing

Sayidah Nafisah Ruslan said...

hehe.. kita kena cabar diri kita supaya kita boleh jadi yang lebih baik :)

Uchi kay-f @hmad said...

be cool iya pn.zie..alololo tomeinya pn.zie buat muke mcm tue..;D