Ngidam Strawberry Ler Pulak :P



Yummm yummm... :) sejujurnya zie katakan, zie sgttt sgttt jarang makan strawberry taw. Bukan tak suka makan. Tp harga dia tu arr bikin org jd "parkinson" je...hahaha :P Tp memandangkan tetiba ngidam nk makan strawberry...

...apa lg, ngiyau kat husband ler jawapnya. Yg memahal, suroh husband belikan. MIAHAHAHAHA! :P






Psstt..hairan ek, kenapa biji strawberry kat luar? Kenapa tak dlm? hehehe..kejadian ALLAH SWT...see, disebabkan biji dia kat luarlah, strawberry kelihatan sgttt tomei! hehehe










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

16 comments:

Myra Jay said...

Myra pun suka gak ngan stoberi, dok pujuk suami bawak jenjalan ke Cameron ;)

Riena Haiqal said...

eh eh. sama pulak kita.. masa saya pregnant pun sangat2 mengidam buah ni... nasib baik FIL saya sanggup kirim dari tawau ke labuan... teruk bebenor ngidam buah ni.. sebelum ni takpernah lagi makan buah ni tau sebab masam sangat...

Herma Julianny said...

Wah... Nyum4...
Lama dah tak makan buah ni..
Last makan, tahun lepas agaknya.
Beli di boulevard kuching.
Mahal gilak.....

Uchi kay-f @hmad said...

yehuuuuuu strawberryyyyyyyy...abis tak mkn tue..klu x abis landing sak kt gc ni...hihihi..

Alin Marlini said...

sib baik buah ni senang dapat

zh-ena said...

cicah ngan choc mmg sdpt

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Masa preggy YM tak ngidam aper2 pun, pelik kan?huhuhu...sedapnyer Strawberry!:D

Nanan said...

eh cne ktk beli buah tok kak zie? adaka kat kch?

Liling said...

sedap tu kalau makan dengn choc ! =D

read my new entry on my blog.Do follow if you interested, and i shall follow you ! =D

http://lovelynemo.blogspot.com

Tihara said...

wah ngidam stoberi....lama x singgah jenguk xie..pekaba zie ;)

Dayang Syazwani said...

uiseh...liur mahal anak ko ni yaaang..
hihih...

Zie Madini said...

NANAN
--> ada kat kuching. kat Supermall di Petra jaya cya eh. tauk x? segek box rm20. ada juak jual box kecik. RM16 ka mun x salah mek nok kecik.

manis masam...nyaman. hehe. try tak carik di mall ah

AmirFX said...

Masam..! Ishhh..

fairus said...

LAMANYA TIDAK DATANG MENJENGOK BLOG INI.. WAH, MENGIDAM STRAWBERI YE.. NAK FRESH LAGI PERGILAH CAMERON HIGHLAND.. :)

My Life's Journey said...

nyam nyam sedap .. kmk pun ska makan .. aaaaaa cicah coklat ..nyamm nyamm

Dila Abdullah said...

dila baru dapat good info dari kawan dila.. almaklum la.. dila pun mommy2b gak.. kawan dila suggest soh amalkan makan buah DELIMA... kawan dila cakap, insya'allah anak lau da kuar t susah nak kena kuning... n lagi 1, lau nak anak comel pon leh amalkan buah delima.. Wa'allahualam la... kita mencuba, kan...
tapi kat Johor ni, mak datuk, susah nak cari Delima...