Pakai Sudah..Hehe :P





ADS: Pre-order Samsung
Galaxy SIII with Digi SmartPlan™
for ONLY RM999. Click HERE for
more info ^_-






Ingat lagi tak dgn penyepit Ladybug yg comel ni yg zie dpt semalam dari blogger Zuneta? If tak ingat, boleh click SINI utk ingat :) Psstt...kan dlm entry tu zie kata tak nak pakai, kan? hehehe...

...iya iya je kata tak nak pakai. Tp pakai jugak weh. Tak tahan zie tgk kecomelan penyit ladybug ni. Dahlah kaler merah plak tu....





Nih...zie gune buat sepit makanan Zie :D Tak tahu nk guna sepit ape, sepit je lerr kat plastick makanan...lalala. Tp rasanya if sepit kat shawl utk di jadikan shawl accessories ok tak ek???

...nak try lah nnti. tgk camne ^_^ Ngeeee









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

15 comments:

alyea said...

comeyy je sepit tu wat sepit mknan..hehe

msredcheesecake said...

kalau sepit camni mmg tatahan nak pandang jew.... haruslah segera pakai....

wong meimot said...

sepit yang comel..kalau buat pakai kat shwl xtau lah ok ke tak melainkan Zie buat kajian dulu pahtu kasi tunjuk gambar camne tgk..mane tau akan lebih menarik

Gnie Syazni said...

Sepit shawl mcm tak kena je dear.. hehe..tapi wat sepit makanan tu comey sangat :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

comel!zie guna utk sepit papers la zie...:)takpun, buat Decoration...:)

siti said...

wah2....dh guna dh...ct pun geram tgk bnda tuh comel sngt...:)

Zie Madini said...

YAYANsMUM
-- hehe..tak nak lah guna sepit kertas yunk. coz nnti takut hilang. tu yg zie sepit plastik makanan tu. at least zie leh pantau...hehehe

Siti Asiah said...

Chumel je kan Zie sepit tu...wat sepit baju2 bebi Zie nanti pon Comel...:)

Ibu Dhia said...

sgt comey penyepit tu.. kalo yan pon sayang nk pakai.. hehe

My Life's Journey said...

Cantiknya dear .. suka la kmk tga penyepit ya ..nang kreatip juak penjual ya yunk ..

Myra Jay said...

Try tengok sepit kat shawl, pasti lepas ni jadi ikutan :)

Misz Mieza said...

Cute giler.. =)

Uchi kay-f @hmad said...

dpt jugak sepit mcm ni dri bloger ayuthesun...2thn lps..hihihi 6-^

Riena Haiqal said...

Sgt2 comel.... Bole gak tu buat utk sepit Shawl... Lagi nampak comel kan.....

Riena Haiqal said...

Sgt2 comel.... Bole gak tu buat utk sepit Shawl... Lagi nampak comel kan.....