Pantang Tengok Sales... Rembat Teros! Hehe



Hari tu tgk sales bed sheets kat salah satu outlet di Kuching Sentral. Sales sampai 80% tu beb! Sapa tak juling mata tgk. Apa lagi...heret ler dillah ke section ni..hikhik. Pilih pun punya...jumpa gak yg berkenan di hati ^_-





Zie and husband rembat bed sheet jer. Tak nak rembat yg ada comforter sekali...coz after discount still gak ratus², so tak nah lah :P Better ambik cadar je. Leh tukar² pakai ^_^ hehe...

Psstt...zie n husband half² bayar :) Tak nak lah harapkan duit laki je. Diri sendiri kan bekerja gak. So harus ada perkongsian di situ. Tak nak selfish +__+







Tadaaa!!! Pakai sudah...hehe. Utk bed sheets, sebelum zie sarungkan...wajib kooo cuci dulu. If tak...gatal² kang badan nnti. Ni husband yg pilih warna acually. Dia kan hantu biru....tu yg wajib beli biru.

...zie lak, sekali sekala ikut warna husband...apa salahnya kan :) Tak nak merahhhhhh je memanjang ^_^ Hiksss...








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
TEKNIK FBO
-- Click SINI :)
sekiranya berminat menjana
pendapatan lebih melalui
Facebook ^_

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

6 comments:

Misz Mieza said...

Wah! Cadar baru gitu.. Jangan terlampau syok tdur sampai terlewat bangun plak.. Hehehehe..

fiQ'Ra said...

sales 80% ?? huuhh mmg puas hati.. :)

ucupiza said...

wah,cantikla cadar tu..

Ardini Humaira said...

aku pon same... haha.. syiok p parkson skang banyak sales kan :D

psstt lama tak bw.. rindu ko! blog aku tak reti update haha

Riena Haiqal said...

80%? terus juling biji mata nak tengok sales macam tu... :)
wah wah wah.. cantiknya cadar tu....

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tu yg terfikir tuh, nape kaler biru...?hehhe, btol2 skli skla kne gak ikot taste org lain, especially the one we love.:)