Pencarian Hadiah Perkahwinan Buat Sofiana dan Sirajudyn



On last friday, Zie n husband ke Parkson kat Riverside shopping mall. Nak cari wedding gift utk Umi dan Sirajudyn coz keesokkan harinya adalah dorg nyer wedding day kat Lundu, sarawak :)





Tadaaa! beli sudah :) since zie mls nk balut membalut, serahkan pd kaunter pembungkusan kat parkson tu je. Lg senang...free service plak tu. Hehehe :D






Ni time weols bertiga dah on the way ke wedding dorg. siapakah weols bertiga tu??? Haaa...tunggu next entry ek uols ^_- winkss








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Misz Mieza said...

Hehehe.. Siapakah? Siapakah? Suspen ler plak.. Hiks! ;)

AmirFX said...

Kmk tauk sapa pergi ngn kitak time ya.. haha.. Sik sabar mok tunggu next entry ktk...

Zie Madini said...

MIEZA
-- haaa tunggu next entry taw. hikss :D


AMIR FX
-- yerrr...eksen² x sbr maok tauk sapa dgn mek pegi la tek...kuikuikui. bgs², gya lah kawan..haha :P

Riena Haiqal said...

dah tau dah orang ketiga tu sapa... hikhikhikhik... berseri2 wajah ibu mengandung ni tau..
Pssst, header baru lagi ar... comel n smart

[z@ck] said...

bertiga? campur dalam perut tu la kot =)

nur anis said...

siapa itu gerangan..huhu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Paling senang kasik wedding gift dr birthday gift kan..sbb at least kasik barang2 rumah..kalo birthday nk kena pikir kategori lagi..aishh payah..hehehe

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Beli electrical appliances erk, Zie?wedding gift mmg sgt senang nk carik kan?hiksss...