Pimp-My-Ride ----> Rendahkan Kereta



Nih time tgh dlm perjalanan nk gi modified kereta weols. Dillah ni kan...tak tahan telinga dia bila org dok komen bontot kereta weols terlampau tonggek (err..phm ker uols word tonggek tu ek?..hahaha :P)

...tu yg gigih je gi modified tang spring keta plak. Alahaii...guys **sambil geleng kepala**






Tadaaa...kaler yellow our new lowered spring ni uols. Cuba ada kaler merah...kan syorga ^_^ Hehehe.






Bosan dow zie tunggu. Berjam plak tu. Adalah dlm 4 - 5 kali zie dok tawaf kedai tu. Pastu duduk terpuruk kat tepi je. Tak larat nk tgk. Sumpah, BOSAN :P But husband plak zie tgk...teruja nah muka...hehe.

..tak bosan ke nunggu tu syg oiiii





Haaa...inilah resultnya bila dh tukar spring lowered td. Zie tgk cam tak lowered je tuh...HAHAHA :P Tp ok ler tu, sekurang-kurangnya tang bontot tu tak tonggek tinggi lg. Senang nk reverse ^_- Husband kata, jgn lowered sgt. Nanti susah nk travel jauh. Lagi pun dia nk budget ruang utk letak bumper and skirt katanya.

...adeh! nak modified lg ke??? Alahaiii...simpan duit wat anak lah sayang oiiiii :P











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

bb_nona said...

heeeehhh...simpaan duet...hheee..syg kete ke syg biinii nihh?? hhaaa..

Masz Sidek said...

hehehe... bpk kmk gago nak tinggi kereta... dekat sukma ya.. asal lalu kat bam mesti berbunyi debah motor ya...

Saya Disini said...

wah..cntiknye kereta

:: Riri-Fatieha ::~ said...

ini la lelaki kan?? suke betul modify kereta

Naufa Sweets Shoppe said...

hehehe cantik kete. nak lowered kete tak bleh dah. terlebih muatan suda. tapi berkenenan laa tengok sport rim tu. jenis ape brape rege

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hehe..biaselah tuh zie..lelaki..memang tak blh kete tuh maintain keoriginalannya..

regards,
Unsmiley

ChEnTA LiEYza said...

huhuhu... kack keta ktk kak zie..huhu

lieynanilaz said...

dah tak tonggek dah...haha.

Zie Madini said...

NAUFA
-- err..tak taw ler plak zie jenis apa brand rim tu. tak plak ambil kesah n tanya husband. hahaha.

tp harga dia almost 4k kalau tak silap zie lah

Riena Haiqal said...

kan tak tonggek lagi tu.. hikhikhikh... sama ar dia dengan husband saya.. dorang ni memang la...
tapi memang jadi rendah dah keta ZIe... terbaikkkkk :)

Dila Abdullah said...

terfokus kat pipi Zie... bulat sudah...
heheheeee....

eVa said...

ahhaha mun laki tok bab kreta abis jakk.. sanggup bh cdakk haha

Myra Jay said...

Hheee, cenggitulah kalau lelaki 'Gila "kereta', sana sini nak diubahnya ;)

Herma Julianny said...

Kalau dah minat dan hobi, xdpt nak dihalang gk..=D

zh-ena said...

bila dah minat isteri ikut jea la

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Biasalah lelaki, Zie. huhu. Kan?boring naaa nunggu diorang.Agak2nya, gitu la perasaan diorang time nunggu kita shopping kan?huhu