Queens Park Rangers??? Kau Dah Curang Dgn Manchester United Ke Zie???





ADS: Kaki Bola!
Tonton UEFA EURO 2012
di smartphone anda secara
LIVE! Click SINI Utk
Maklumat lanjut






Tadaaaa!!! Zie curang dah dgn Manchester United weh...hoho. Tp relek lu bai. Curang tang sarung jersy je ea. Tp dlm hati Manchester United ttp number 1 ^_- Why zie sarungkan jersey Queens Park Rangers nih??? sebab...

...my husband tu la. Dia belikan 2 pasang jersey Queens Park Rangers ni. Satu yg warna merah dan satu lg warna biru. Yg merah ni, dia belikan utk zie. Since husband dah susah² belikan utk zie tanpa pengetahuan zie....

Sbb isteri mithali, kena la pakaikan apa yg suami belikan w/pun benda tu tak di sukai, kan? Haha. Asalkan tak bertentangan dgn ajaran islam la :) If tak pakai, kang kecik plak hati husband nanti...huhu





so zie hanya akan pakai bila dia pakai yg biru tu. Time ada dia je zie pakai...time takde dia, zie more prefer sarung jersey Manchester United. My beloved team maaa. skrg ni jarang giler dh zie tgk bola....huhu.

dah tak berapa tahu sgt dah perkembangan bola sekarang :(












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

5 comments:

zh-ena said...

yg penting dlm hati kan...

ahmad zikron said...

nantikan musim baru..champions 20 pasti akan menjelma musim depan..

-GGMU-

Myra Jay said...

Minat bole jugak ye.. Myra ehmmmm MALAS nak layan bola..heheee

Uchi kay-f @hmad said...

emm pn.zie tuk pengetahuan u kan? bola tu ttp bulat hihihi lariiiiiii...

Riena Haiqal said...

M.U tetap dihati.... Tapi memang samala kita... Memang dah tak tau dah perkembangan bola...