Sekarang Dah Well Alert Sudah Dgn Period Lesen Memandu ^_^



Hehehe...renew sudah my driving licence ^_- Skrg ni, since im driving...dah well alert koooo dgn tempoh hayat lesen memandu. If dulu...time belum drive, jgn harap zie nk pedulikan. Always teringat nk renew bila lesen expired 2 - 3 bulan gitu...hehehe.

...zie upah Ramzi (our office boy) utk tolong renewkan. Harapkan zie sendiri nk pi renew, kirim salam je la. Sanggup lg upah org. Lg senang...hikss ^_-







Zie renew for 2 tahun sekali :) Mulanya niat nk renew utk 3 tahun, but then...namo la. Kang budget belanja utk bulan ni "lari" plak kang. Tu yg renew 2 tahun je tu. Ok ler tu ^_- winkss.

Skrg ni expiry date lesen ikut kita nyer date of birth kan. Bagus ler gitu. Takde lg alasan utk LUPA! hihi








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Masz Sidek said...

kmk bulan 6 kelak baruk renew lesen... ya pun kelak kmk nyuruh bpk atau abg mek... hehehe

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Zie, kalau tak silap sofia kite boleh set kan alert kat website kalo tak silap..myEG ke ape ekk..alamak serious lupe plk..nanti sofia double check balik..sebab mcm pnh dgr member cakap, die akan antar sms bgtau dah nak expired..

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Cea! Higlight di situ is 12 Ogos bufday Zie! Sila take note semua ye.. Hehehehe.. ^_~

Riena Haiqal said...

hakhakhak.. bestnya dah ada lesen memandu... saya ni still takut2 nak memandu dan nak ambil lesen... sanggup tumpang orang jer g keja.. huhuhuhuhuhu..

mie said...

gue pun slalu renew lama2..
rasa sekejap sangat kalo setahun je..
eehheee

I`mulan said...

i lum renew lagi license kete... huwaaa..

[sutera kasih] said...

aok kak, nektok expired time birthday hehe skda alasan gik nk lupak2 haha

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

upah org je...senang kan..hehehe...

Myra Jay said...

Myra baru je renew bulan lepas :) Untung 2 bulan sbb besday bulan 5 ;)