Sekarang... Setiap Hari Makan Buah ^_^



Kalau dulu...dlm sebulan or 2 bulan, boleh hitung koooooo zie makan buah-buahan. Amattttt lah jarang zie nk makan buah. Malas nk gi beli, kedekut nak beli pun iyer gak...hehehe. But now, demi anak yg di kandung **harus mkn buah** tolak ke tepi tang malas & kedekut tu :P

...sekarang, if sehari tak makan buah after makan. Terasa cam pelik ler plak lidah. HOHO. Nampak gayanya...lepas bersalin pun akan amalkan mkn buah gak lerr nanti :D









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

Riena Haiqal said...

nampak gayanya memang kuat dan sihat la baby Zie ni.. makanan semuanya yang berzat2 je... :)

Herma Julianny said...

Elok gk mkn buah sebelum mkn berat2..=))

Myra Jay said...

Buah elok untuk kesihatan, dan elok sangatlah diamalkan ;)

ShA-RiFa Al-Jamalullail said...

sm lah kita zie..gigih tiap2 hari mkn buah...hrp2 lah baby nnt sihat2 je hendak ny kan

*tdi komen di fb, skrg terjah blog plak.. :D *slmt kenal lgi sekali

MéuzAngelo™ XXIII said...

wahh.. best hari2 mkn buah.. patut la tuan blog comel.. haha :p

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Zie, mkn buah sblm mkn berat yer....coz buah adlh yg plg cepat hdm.:-) buah mmg best!:-)

Uchi kay-f @hmad said...

wah mcm ni baru betul pn.zie..

"hari2 saya mkn buah"...bhahaha LOL

psst,ingt tak kf ade tnye psl email zie?

AmirFX said...

Makan buah badam untuk kecerdikan anak kelak.. :D

nadia said...

zie,buah bgs d mkn sebelum mkn..bkn after mkn..org kita mmg salu mkn buah pas mkn heavy meal..tp sepatut nya b$ mkn..just for ur info...



_nad_

zh-ena said...

utk ank mmg anakn sggp berubah kan :D