Shopping for Flat Shoes ^_-




ADS: Nak pendapatan lebih dgn promote iklan dari churp², tak? Zie pernah recieved almost RM400 payment taw ^_- So jom klik SINI utk mendaftar :)





Lama giler zie tak pi shopping kasut ..Hehe. Memandangkan tgh preggy, so cannot lah kan utk shopping kasut yg bertumit tinggi. Kena lerr mata ni fokus carikan kasut yg flat je. Cam ballerina shoes ke,.etc.

...so my choice adalah...











Tadaaa!!! Lawa tak? really heart the bow ribbon tu taw. Kasut ni akan di pakai buat jejalan. Namo pakai ggi kerja ah. kang cepat rosak kang...hehe. Murah je zie beli. dalam RM30 plus je :) Murah janji lawa, betul tak???...hehehe.

...apa yg PENTING, ianya selesa ssgt dipakai ^_^








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

12 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Kalau byk2 jln nih, memang selesa pakai flat je..

Sofia yg dh makin berumur nih pun sama..tak larat dah nk pakai heel2..lutut ketaq..hehe

Regards,
Unsmiley

✿Lady Ainaa✿ said...

comeynyew kasut.. hehehe.. bertmbah comey lau sis pakai mase tgah pregn. ni.. hehehe.. hv a great day sis

asha said...

:) hehehe.kacak kasut ya zie.ala sik pa murah yang penting kita selesa:)

Mizz Coki said...

CANTEK!
Kamek pun pencinta ballerina shoes, sbb badan besar nak jadi selesa makey tuk. mun kerja makey wedges tebal sikit jak, jadilah...janji bertumit katanya.

My Life's Journey said...

cmeinya kasut kitak yunk .. cne kitak beli ya .. kitak yunk pakai apa pun tetap klass tau (^_^)

Myra Jay said...

Memang cantik... Riben tu penambah seri..


**Myra pun lama tak shopping kasut** :)

Dila Abdullah said...

oh noo,
sangat admire kat Flat shoes tau sekarang ni... yang like Pokka Dot tu..dila suka sangat...
alah, nak cari jugak la yang macam tu kat sini...

zh-ena said...

time ena preggy ena suka pki tapak kasut yg lembut sbb selesa bila nak jln2

[sutera kasih] said...

kacak ehhh..murah gik ya..bena janji selesa :)

LauraLeia said...

Ooooh cantik flats tu! :D Super love the ribbon bow. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

schomelnyerrr kasut.Yelah, dah berbdn dua nie, kene la pakai flat kan?namo dah yg heels2 nieh..:)

Riena Haiqal said...

terpaksala guna kasut jenis flat jer masa pregnant ni kan.. :)