Siapa Tahu Rawatan Resdung Kat Kuching, Sarawak?



Hari tu gi Boulevard. Ternampak tempat rawatan resdung ni kat situ. Apa lagi...terus husband zie interested nak buat gak. Mana taw kot kot sembuh resdung dia. Tp menurut org tu...husband nyer resdung dh tahap teruk :(

...permulaan, husband ambil rawatan yg main asap² tu je. Nampak cam takde pape perubahan pun :( Means kena ambil package yg ratus² ler jawapnya husband...aiyarkkkk! parkinson!..hehe

Kuching peoples, siapa tauk kat cney tempat yg molah rawatan resdung yg sgttttt berkesan ow? If ada yg tauk....padah dgn kmk ah.

Really need ur help :( Kesian kat my husband ar :(

Dillah balik karang....nak try rawatan resdung kat Teratak Spa plak. We'll see...camne resultnya nnti. Harap² ok sikit la.







Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

6 comments:

Riena Haiqal said...

owh ada resdung gak Dillah ni.. tahap teruk.. siannya..saya resdung gak tapi belum tahap bahaya lagi..
kadang2 kalau guna asap2 tu jer memang tak berkesan...
masa bujang dulu balik2 dah mak saya bawa g berubat asap2 tu, tak juga sembuh2...

ucupiza said...

Husband k.zie pn ada resdung..
Yus pun ada resdung jugak..gune jugak kaedah asap tu,tapi xsembuh-sembuh pn..tiap2 pagi tebersin..kat tangan ni,tak lekang ada tisu je..sebab kalau kena sejuk,habuk,da selesema.
da tak tahu nak buat macammana.

zh-ena said...

family ena yg kena resdung ialah adk lelaki klu dia mkn seefood mula la terbersin jea keja dia

Gnie Syazni said...

Kite pernah guna yang asap-asap tu makin teruk jadinya..huhu..better jgn pakai yang asap-asap tu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

resdung?ciannyer...kene jga mkn gak tu, yunk. Seafood bagai mmg kne avoid...

:-: LilacMessy :-: said...

Salam.. Try guna produk St(Sendayu Tinggi) yg ache punya.. Tapy tatau la kak zie kalo dillah ade prob jerawat ke tak.. Pahtu amek skali dgn Nosigon (Untuk resedung).. Nosigon tuh stakat mesi pakai untuk resedung, alhamdulillah.. Dh kurang.. :D Try akak search2 produk St.. Kot2 ade yg ok ~ :D

Gud Luck!~