A Small Gift Untuk Kedua² Ibu Ku Sempena Mother's Day ^_-



Hehehe...since skrg dah sah ada 2 emak, harus ler belikan utk 2 hadiah utk emak sendiri dan juga emak mentua :) Cute tak my gift box tu??? berkenan taw zie...hahahaha. Pink Black polka dot gitu...ailike!!!





Inilah yg zie and husband belikan utk our mothers :) Half² weols pay...hehe. Just hadiah kecik je uols. Utk emak zie, td mlm dah zie n dillah bagi. Bagi awal sikit la..hikss. Utk emak mentua zie plak....

...Ahad ni nanti zie bagi alang² gi ziarah dia. Zie mmg setiap hari ahad ziarah mak mentua zie. Harap² dia suka dgn brooch ni :)











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
TEKNIK FBO
-- Click SINI :)
sekiranya berminat menjana
pendapatan lebih melalui
Facebook ^_

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

13 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hadiah kecik pun yang penting sangat bermakna buat diorang.Ingatan tuh yg penting, Kan?:)

Qienah said...

cantiknya broochni..:)

nur anis said...

cantiknya......suka sangat tengok...

Riena Haiqal said...

mesti best ibu2 Zie dapat ank & menantu macam Zie.. :)
Selamat hari ibu buat mak2 Zie.. :)

Siti Asiah said...

Cantik lah kotak tu zie...sweet sangat...:)

Nurul Alyaa said...

bagusnya sis belikan present utk kedua2 ibu. msti bertmbah syang nnt. hihi. :)

Misz Mieza said...

Nice! Berkenan pulak dengan box tu.. Cute sangat! ^^,

nanakimie said...

cantek:) mesti diorang suka punya,hee.....

[z@ck] said...

mmg standard rasanya bagi hadiah brooch untuk golongan berpangkat 'mak' ni..mak sedara saya pun sama.asal birthday tok je, brooch. asal saja saja nk kasi hadiah, brooch. hehehe

eVa said...

ehheheh cutee merik pokodot lok..

Myra Jay said...

Cantikk!!!

Myra tak beli pape pun untuk 2 emak, mula nak beli dapar memasak kat mak mertua, dah p survey tapi blom beli lagi..

Dekat mak Myra buat kek ;)

Saya Disini said...

cntiknye

Ardini Humaira said...

cantiknye! bertuah mak2 ko tau :)