Starting Busy...Sobsobsob



Palinggggg tak suka handle benda alah yg berkaitan dgn CASH. sgt tak suka taw. Tp itu lah...tak dpt nk mengelak lg. Tak suka ar dealing dgn duit company. Ye la...kang hilang ke apa ke...akuuuuu gak yg kena gantikan nnti. huhu.

...takpe lah. Only for 2 weeks je dealing dgn duit² ni. Pastu, back to normal ^_- lama nah manager zie tu bercuti ah. Tak menang tgn nk buat kerja taw.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

8 comments:

Riena Haiqal said...

mak ai.. takutnya tengok cash money tu... betul tu Zie, kalau hilang kita yang kena ganti.. berpeluh juga tu...
apa2pun berhati2 dalam kerja Zie.. jangan stress sangat.. :)

Riena Haiqal said...

mak ai.. takutnya tengok cash money tu... betul tu Zie, kalau hilang kita yang kena ganti.. berpeluh juga tu...
apa2pun berhati2 dalam kerja Zie.. jangan stress sangat.. :)

nana kamarul said...

same la. i pun takut dealing with money. lagi2 kalau bukan kite punya. hadoiii~

Misz Mieza said...

Lama dah tak bizi ngan kerja.. Rindu pulak nak bekerja balik.. Sobs! T_T

Aidanisme said...

teringat kat opis lama dulu.. boss amik ACCA, jadi ade time dia pekse kena amik keja dia jugak.. cam ni gak la pegang cash byk2.. takuttt

ucupiza said...

sudah nampak kebizian kak zie kat situ..

Hani said...

Sama la kita Zie...Kerja tak pernah nak abis...

;)

zh-ena said...

sam gak takut nnti tershort huhuhuhu