Sudah Tiba Masanya Untuk "Dia" Bersara...



Hehe...seterika ni lerrr yg perlu bersara. Dah hampir sepuluh tahun kot rasanya, dia berkhidmat utk weols sefamily.





See...daif nah dah dia kelihatan kan ^_^ Hehe. Bersalotape bagai! hiksss :P Actually, seterika ni still lg boleh pakai. Cuma tang wayar tu je arr. Setiap kali tgh pakai, if wayar² tu berlaga sesama sendiri...


...for sure lah suis elektrik utama kat rumah padam. Tu yg abg zie Minie ambil keputusan utk beli baru je. Zie mana² je :) Tp awal zie gtaw kat abg su, jgn beli yg mahal. pilih yg murah..hehe.

Kedekut derr...kehkehkeh :P






so Minie beli yg ini. Brand Tefal. seterika yg jenis biasa² je. Price pun below RM50 taw. so zie n Minie pay half² ^_-









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

AmirFX said...

Nang ujur menarlah seterika lamak ya.. haha..

msredcheesecake said...

bahayanya wayar gitu... elok la tukar...

Saya Disini said...

yeyy.dapt baru,,uzur beno dh yg lme tu..huhu

Riena Haiqal said...

hahahaha... ingatkan sapa la yang perlu bersara ni tadi.. rupanya iron ni la pula. sma ar iron Zie dengan iron My MIL... tetap gak dia nak pakai iron tu sedangkan saya dah belikan yang baru..dia kata sayang nak pakai yang baru tu..

Ardini Humaira said...

aku suka barangan tefal! :D

alin said...

bagus jugalah beli, sebab yang lama tu dah tak safety

eVa said...

yohh hhahaha.. nang upa dah lamak.. best bila beli baru nak, bersemangat iron haha

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hish zie ni..brg2 electric jgn main2..skg byk kes terbakar2 nih..bahaya..terutama psl lintar pintas..

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Kalo dah gitu gayanya, mmg wajib ditukar, Zie...tang wires tuh mmg safety dah takde...huhuhu

zh-ena said...

bahaya tu wayar seterika jd mcm tu..nsb baik tak kena elektrik