Tahniah Tomok & Ayu! Baby Boy Kooo Anak Dia :)





ADS: Suka minum Nescafe???
So Join the craze for #NescafeUHT
and check out the Dare U Slurp app!
CLICK HERE :)





Alololo....gitu lah bunyi tweet Tomok bila isterinya selamat melahirkan bayi lelaki seberat 3.3kg pd 6.03 petang (29/5/2012) di Prince Court Medical Centre :) Tahniah buat Tomok dan Ayu. Dah sah sudah uols selamat bergelar papa dan mama...hehe.

...zie and Dillah nyer turn, coming soon kooo...hehe. Pape pun, meh layan 2 keping gambar baby boy dorg.













Alololololo...tomei ah! Inilah saat² bahagia pasangan suami isteri bila akhirnya dpt menatap, memeluk, mencium baby dorg kan ^_- eee...tak sbr seyyy zie nk lalui saat² ini :) semoga menjadi anak yg soleh ea, baby boy ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

ucupiza said...

ala comelnya baby die..
Lpas ni turn nk tengok baby k,zie plak..

My Life's Journey said...

Alo lo lo comeinya baby boy ni ..gebu nya baby boy ni tau ..comei .. umi pun tak sabar ..tapi sebelum tu .nak tgok baby zie dulu ..chak!!

Aleeya (Yaya) said...

geram la hai tengok baby neh, merah nye, bau wangi je baby ni kan, tak saba nk tunggu baby zie kua neh..=)

Dila Abdullah said...

pipi dia dah macam ada terselit kuih pau kat dalam... comel sangat...

Pinkbubblegumprincess said...

comel macam maknya..

zh-ena said...

geram tembam gebu

Uchi kay-f @hmad said...

wah tahniah tuk shah indrawan..baby boy tue..wah sume pakat dpt baby boy je ni...!!!

Saya Disini said...

comei sangt

Riena Haiqal said...

Comelnyaaaaaaaa... Tak sabar ni tunggu turn zie,..........semoga semuanya selmt