To'ki Kecewa Di Fitnah Jadi Peminta Sederkah di Pasar Borong Selayang


**Sumber dari mStar**


Semalam time zie drive on the way balik rumah, dgr ler gosip ttg ni kat Hot FM. Tp dorg tak revealed siapa artis tersebut. Bila td pagi buka mStar online....rupanya To'ki penyanyi yang dimaksudkan tu :(

"Saya masih ada kudrat yang diberikan oleh Allah untuk bekerja dan mencari sesuap nasi tanpa perlu meminta sedekah daripada orang ramai.

"Pihak yang menabur fitnah sedemikian sangat kejam tanpa membuat sebarang usul periksa terlebih dahulu," - To'ki

...kesian seyyy To'ki di fitnahkan sebegitu rupa. Mengaitkan maruah ni weh uols. Siapa lah yg jd tukang sebar fitnah ni...haishhh. Muluttttt, muluttttt **sambil tarik nafas & geleng² kepala**





Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

4 comments:

Riena Haiqal said...

apsal la mulut manusia ni tak berpada2 bila membuat fitnah...
maruah tu.. sian ar kat To'ki yang dfitnah..

zh-ena said...

mulut manusia nie mmg tak blh nak tutup

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ermmm...fitnah tu lbh bhya drpd membunuh taw...ish2

My Life's Journey said...

cian toki ... mcm2 la cdak media tok uuu