Tonton UEFA EURO 2012 Di Smartphone Anda Secara LIVE!


**Click photo for more info**



Skrg ni semakin canggih kan uols. Skrg ni dah leh tgk LIVE shows dari handphone/iPad taw. Tp utk pengguna smartphone je la. If handphone cikai mcm zie ni yg bukan smartphone, kimsalam je la...hehe :P

...Melalui Astro On-The Go, uols boleh tgk ur fav channels taw. Yg live pun leh tgk gak. Kaedah pembayaran adalah "pay per view" :)





Meh pengguna² smartphone dan ipad, uols boleh nikmati FREE TRIAL Asto On-The-Go ni mulai sekarang sampailah 31st August 2012. best kan? Boleh sambil uols melepak dgn member² or gi bercuti ke apa...

...leh aje tgk show kegemaran uols on the spot. Jd tak alasan lah terlepas live show tersebut kan. Dan dan lg this coming UEFA EURO 2012 match ni nnti.









CLICK SINI utk
Maklumat lanjut ttg
Astro On-The-Go dan Free
Trial tersebut :)













Redbloodsnow Copyright©

2 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

oh xsabar nk tgk euro 2012..spainx3!!!!

Riena Haiqal said...

Say golllllllllllllllllllll