Wedding Badge Pengganti "Bunga Dada"


**credited to Tyco Stylo dan Chu Majorflava**



Masa tunang abg zie, Chu Majorflava, tagged zie kat dlm facebook photo of this wedding badge, terus falling in love koooo uols. Ianya ala² cam memecah tradisi seyyy...hehe. ye la, kan selalunya famous org guna bunga dada utk di sematkan kat dada keluarga pengantin, kan? Kali ni...nah! moden style kooooo...

...apa barang pakai bunga dada lg ^_^ cewahhh akuu. Hahaha. sygnyaaaaa zie dh kawen, kalau tidakkk...**hehhh hehh hehh** Oh ye, wedding badge ni kepunyaan blogger -- Sofiana a.k.a Umi :) kelasss kau umi! :P



P/S:
Pada siapa yg nak tempah wedding
badge or mana² bagde, bolehlah direct
roger kat blog di bawah ni ek
1) Chu Majorflava
2) Tyco Stylo










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GURU COKLATE
-- Click SINI :)
Utk membeli buku panduan ttg cara²
membuat home made chocolate utk side
income uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

Riena Haiqal said...

memang kreatif la Chu ni tau.. memang sangat2 cantik dan memang memecahkan tradisi.... :)

Myra Jay said...

Zaman dah semakin canggih, orang semakin kreatif, pelbagai cara barangan dibuat :)

Aeen said...

bunga dada ek..hehehe...aeen panggil bunga penanggah...

Rafflesia™ said...

ohhh bunga tu.. syieda xtau org kedah panggil ape. but selalu tuan rumah kene pakai. -.- kelasss gitu haaa..modern!

*encik muncit cakap nak tunang bulan6 ni kak, takot la pulak sebab baru dapat tau. @__@

Misz Mieza said...

Barulah grand..! MM kawen dulu x berbunga2 pun.. Pakaian jer sedondon 1 family.. =)

Nurul Alyaa said...

one of my friends punya wedding pakai benda ni. hihi. sempoi je~

Che Rosliza Che mat said...

memang cantik...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hehe kalau sofia memang tak le part nak pecahkan tradisi..sbb wedding sofia pnuh follow adat johor..aihh masa tuh nk buat tema fairy tale pn tak jadi gara2 segalanya perlu ikut adat..haha

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiks....macam2 zaman skrg nih kan...zaman Ym dulu takde pun...semua mende mahal masa tuh...huhu...

ViccMalarn said...

Wah.. cantik.. Hanis Zalikha ada guna mcm ni juga ms kakak dia kawin kalau tak silap..