Wedding Sofiana & Sirajudyn #Part 2 - Camwhoring Dgn Pengantin! :)


Sambungan dari entry -- INI! (Click to read n view)



Tadaaa!!! cer tgk pelamin dorg ni..cer tgk! Kelassssss seyyyy! Wedding dorg bertemakan English Wonderland. FYI, dorg menggunakan khidmat Khai Wedding Deco. Utk pelamin zie dulu pun, zie pun guna khidmat Khai wedding deco gak. Sentuhan team Khai Wedding Deco ni mmg superb!

...nak tgk my pelamin dulu tak? if nk tgk, uols boleh klik --- SINI :)






Blogger Sarawak! Hehe...barisan lelaki tu, yg pakai baju merah cam zie tu...haa tu ler blogger Amir FX. Orgnya sgtttt friendly. 1st time zie meet dia w/pun dah bertahun kenal...hehe

..yg pakai baju belang tu plak, adik dia. Juga blogger :)











Pssttt...org mcm kami lah menyerikan lg majlis perkahwinan org kan kan kannn..ceaa :P Semua jenis tak malu bergamba...hikhikhik. Except for my husband je la. Dia mmg malu banget nk bergamba...hehe






Masa utk pengantin makan beradab ^_- Comel kan dorg..loved her wedding dress lah. Pengantin makan, weols pun ikut makan gak. Tp tak kat meja ni la of course...hehe. Tp sebelum gi makan... :p













Kek pengantin pun cute² lah. siap ada cuppies lg tu...kelasss! Hehe. BTW, sekali lg entry bersambung ek..hehe. Akan zie sambungkan pd hari esok ^_-










:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

[sutera kasih] said...

patut mcm kenl..si amir duhal hehe
eva cunnn !

eVa said...

ahahaha!! kta jak bh bgamba ngn dak umie ngn laki nya oh.. ne x skati jak berkali mtk snap hahahahaha.. nang bestt!!

Riena Haiqal said...

cantikkkk nya pelamin diaaaaaa... memang wonderland la... cantikkk sangat2... Umi pun sangat2 comel dan berseri2...
korang blogger2 memang penyeri majlis ar..

[z@ck] said...

cantiklah pelamin tu =)

AmirFX said...

Haha.. Best juak dapat jumpa ngn ktk time ya... Psssstt.. Kmk geram nak mintak cupcake ngn Umiee time ya p malu ehhhss... haha.. Serius kacak bila ada cupcakes ya d luar.. ADik kmk sempat makan ABC d polah kat sia juak..

My Life's Journey said...

Hahahaha c terkata2 kmk baca entri kitak tok yunk .... terharu gilak2 ..

ktkorang time ya serius cantik giler .... mcm bidadari jak ... nang cun2 jak bloger tok paduhai .. suka2 kmk diat...

perut ktk ya time ya dah besar ... wahhhh c sabar mau tga nya lak ..

apapun dear .. kmk terharu ktk dtaang memeriahkan lagi suasana majlis kmk ..suka gilak2 ktkorang datanggg ..muahhh

edda(",) said...

comel gak warna purple ehhh

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

warghhh...love cake pengantin tuh...cute!

Myra Jay said...

Seyes mmg cantik sangat pelamin tu..

lily lotus said...

unik sangat pelamin dia :) semoga kekal bahagia untuk pasangan pengantin...

Dilakochan said...

pelamin dia mmg vass..

the cake simple, tp sweeeet sgt!...

Yg duk camwhore dgn pengantin pun vass sama! ahha