Wedding Sofiana & Sirajudyn #Part 3 -- Bersama Bloggers


Sambungan dari entry --- INI! (click to view dan baca)



Pssttt...dgn bangganya nk gtaw, bunting utk perkahwinan Sofiana dan Sirajudyn tu my future sis-in-law (Chu Majorflava - click to view her blog) yg buat taw ^_- Lawa tak? Sure punya lawa noks oiii. Chu maa yg buat ^_^ Hikss. Kagum dgn sentuhan tgn graphic dia taw. Nak jd cam dia! lalalala :D

So siapa yg nk buat bunting or banner utk majlis² uols or utk perniagaan, sila contact chu at major_flava84@yahoo.com ek. Dia serve complete dgn printing sekali. Eh...hehe, terpromote biznes family ler plak..kehkehkeh







Adehhhhh! Kembangnyaaaaaa akuuuuuuu...hehe. Well, preggy maa. Apa kau nk kata ^_- winkss






Kuching Bloggers ^_- Yg lelaki tu, blogger Amir FX, perempuan berbaju peach tu plak, blogger Eva Romina dan baju merah menyala tu...siapa lg kalau bukan si kembang diri sendiri...hehe +__+






Zie dan husband bersama² dgn artis Malaysian Idol musim ke-2, tak lagi tak bukan --- blogger Adam yg mesra alam! Hehe. Dia happenning giler taw uols. Merupakan salah sorg blogger yg rapat dgn zie gak ni.

...satu²nya blogger lelaki yg zie rapat ^_^ Ngeee..





Last pic ni...zie curi dari blog Amir FX..hehe. Mintak halalkan ek amir ek ekkkk :P Love this pic sooo much! Cuppies n cake tu super lawa kan uols. Actually si amir geram nk mintak kat Sofiana-the-bride sebijik cupcake tu taw...hehe

...Tapi dia keseganan katanya. Zie lak geram nk cake tu...sofianaaaaa, nak sepotong! Ceaa...kidding! Zie dan husband ucapkan tahniah buat Sofiana dan Sirajudyn di atas perkahwinan mereka :)

Zie doakan uols berbahagia sehingga ke akhir hayat uols dan di kurnaikan ayat yg comel² dan beriman....aminnnn! Welcome aboard!



P/S:
Doorgift dorg mewah taw.
Nnti zie tayang ek ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

5 comments:

Riena Haiqal said...

kembang2 pun tetap maintain lawa... hikhikhik.. berbakatnya Chu dalam design2 ni yer.. suka tengok bunting tu cantik ar.. :)

Misz Mieza said...

Sedap sungguh nampak kek tu.. Lama dah tak makan kek krim nih.. Adeh, ni yang malas ni.. Asal puasa jer mula la tekak melalak nak makan macam2.. PAdahal baru kul 1.30 nih.. Haih..

alinac lover said...

waaa cantik2 kek tu

RaMa-RaMa Fareeza said...

TANG SODAPPP JAK UPA CUPCAKE YA HEE

AmirFX said...

Serius nang kacak cupcakes ya.. Kawan kmk sorang ya nang cun bergambar d sia dengan baju kurung kaler cupcakes ya juak.. Adeh2. Mok carik cupcakes la lepas tok..