Wedding Sofiana & Sirajudyn #Part 1 -- Perjalanan Ke Lundu, Sarawak



Sabtu lepas, before 7am zie dh bangun taw. Nak bersiap²utk ke Lundu, sarawak. Perjalanan dari Kuching ke Lundu ambil masa 2 jam lebih taw. Majlis start jam 9:30am...that's why lah weols harus gerak awal.

..siap berkemas tepat jam 8am. Breakfast dulu kat umah pastu terus gerak pi ambil seseorg..hehe :D






Budak ni arr yg zie and husband ambil. Since inilah zie n husband ke rumah dia, so ada lah kesesatan berlaku...hehehe. Tersilap masuk lorong je since lorong ke rumah dia takde singboard :P

eerrr...belum dpt guess lg siapakah budak tu??? Wahh...budak kooo aku panggil dia. HAHA :D





Tadaaa!!! Inilah budak tu...si cantik Eva Romina :) BTW, sgttt sgttt like her baju kurung taw uols. Sgt sesuai warna peach dgn eva...love the baju kurung so much!






Sampai sudah weols ke Kpg Seling Melayu, Lundu :) After byk kali berpusing² kesesatan cari rumah pengantin. Akhirnya berjaya gak weols sampai ke destinasi yg di tuju ^_^ Hikss.




Weols sama² sampai dgn pengantin kooo uols. Baru je keluar keta, terus ternampak keta penganti lalu...apa lg, terus ler lambai² kat dorg. Pssttt...terus weols jd ala² cam dari keluarga pengantin mengiring penganti...hehehe.

...walhal hanya tetamu biasa je..kehkehkeh. BTW, Sofiana a.k.a Umi tersgttt lah comel. Bak kata Eva, cam baby doll! :)






Ni time tgh "traffic jammed"...hehe. Ada pertunjukan silat arr uols. Best seyy ada silat² bagai. Memeriahkan lg majlis bersejarah itu ^_-






Org kat depan dok sibuk bersilat, weols lak dok sibut bergamba. Hehehe. Alamak! gemuknyaaaa zie dlm pic ni. Mmg sgtt lah tak sesuai ambil gambar dari posisi kiri...sobsobsob :P







Sampai sudah kat rumah pengantin :) since kat depan umah ada props...since ada geng kaki gamba, apa lg...tolak ke tepi rasa malu. snap snap terus kooo dgn props yg tersedia tu...hahaha.

...cuma zie n eva tak sempat nk sign guest book :( coz nk cepat masuk dlm rumah ambil tempat duduk plg depan pelamin...hihi :D Memandangkan byk nah gambo, so zir harus sambungkan entry ttg perkahwinan Sofiana & Sirajudyn ni in next entry ek uols :)

So...sila tunggu Part 2 ek ^_- winkss











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

Misz Mieza said...

Ngahahha!Kalau dah kaki camwhore, ke mana2 saja tiada rasa segan silu lagi.. Pantang ada peluang haruslah ko berposing sakan.. Hahahaha...

Riena Haiqal said...

Zie comelnya perut Zie... hihihihi... nampak berisi pulak Zie dalam pic tu tau.. tapi tetap comel. Selamat pengantin baru buat Umi yang sentiasa comel.. :)

Rafflesia™ said...

cantiknye dua-dua ni... sorg merah sorg peach.. -.-

Dilakochan said...

wahh xsabar nk tggu gambar pengantin dkt pelamin ni.

Tgk pengantin dkt kereta tu dah vasss sgt!

♛ Dea Arematt ♛ said...

eh.. kpg maklong kmk ya,,.. ny diam kt umah pangsa cya..;p

Herma Julianny said...

Dah besar dah perut. Hehe..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Tema wedding nih purple ke?sbb ade gambar nmpk mcm byk color purple..hehe

regards,
Unsmiley

eVa said...

ahhahah kurus jak upa mek cya. makseh sudi amik kmk d rumah.. sgt bait ati ktk duak laki bini.. hehehe..

yah yah.. beli jak camera kedak kmk.. mun kmk nak jual tggu 2 taun kali hahahaha..

ktk nang sesuai k merah.. nang senonim ngn ktk.. betul ndak ejaan ya hahaahha.. nang angkat kaler ngn ktk.. dah ktk puteh. mek jeles ktk pun muka licin aie..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...siap ada props tuh...bestnye amik gambar...:D

Myra Jay said...

Memang comel Eva, dah macam adik Zie je, muka korang cam seiras la Yang ;)

Zura said...

comel eva...