Weeheee... Petang Ni Pergi Sri Aman Jumpa Husband :)



Morning uols! Tak sabar zie nk tggu hari ni habis taw. Coz husband akan gi ke Kuching petang ni, and zie akan ambik dia di terminal bus di Kuching sentral. Lepas tu weols akan terus pergi Sri Aman ^_-

...cam kesian ler plak dgn husband kan. Ulang alik demi utk jemput isteri tercinta...hehe. Dia tak kasi zie gi Sri Aman guna bus sebab zie tgh pregnant. Tu yg dia sanggup ulang alik Sri Aman - Kuching, Kuching - Sri Aman non stop tu :)

Itulah Kasih sayang seorg suami kan kan...hikss :) Zie bawa sikit je barang pakai. Yg MUST bawa adalah telekung, laptop dan bag makeup...hehe +__+ Psstt...esok zie ambik CUTI :P










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
TEKNIK FBO
-- Click SINI :)
sekiranya berminat menjana
pendapatan lebih melalui
Facebook ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

Cik Bunny said...

mun kak zie mok singgah bintulu, notify kmk k. mok jumpa kak zie ~keke ^_^
http://inspirebunny.blogspot.com

DAWIA. HONEYPUTRI said...

seronoknya kak zie..
moga bahagia selalu. slmt bercuti..hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahh...baiknye Dillah...:D Telekung & bag makeup is a Must!Hikss....

Misz Mieza said...

Enjoy ur weekend! ^^,

:: Riri-Fatieha ::~ said...

oit cuti ye esk... msti sunyi je blog esok tak de update. Tak pe, spend your time with husband lg penting kan.. :)

Riena Haiqal said...

berhati2 dijalan raya k.. demi isteri dia yang tersayang yang tengah sarat mengandungkan anak dia, wajibla dia tak bagi Zie naik bus kan... keselamatan isteri dan bayi harus dijaga... :) selamat bercuti bersama suami.. :)

Riena Haiqal said...

berhati2 dijalan raya k.. demi isteri dia yang tersayang yang tengah sarat mengandungkan anak dia, wajibla dia tak bagi Zie naik bus kan... keselamatan isteri dan bayi harus dijaga... :) selamat bercuti bersama suami.. :)

Zie Madini said...

BUNNY
-- ooo ktk org bintulu ka. orite...mun mek da gi bintulu, akan mek roger ktk. hehehe. mek lom pernah g cya koh ;(

My Life's Journey said...

wahhhh yunk ...ktk gi sri aman ... honeymoon gan suami time mengandung sangat2 romantik :) .. mesti ktk rindu glak gan suami ... hati2 jalan tau :)

zh-ena said...

hati-hati

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sofia kalo balik kampung weekend pun tak bw byk brg2..yg pentg2 je..

regards,
Unsmiley