Weekend Dah Habis??? Hemprhh...



Sri Aman ni dah zie anggap cam kampung halaman zie ler pulak oi...hehehe. Since zie takde kampung, so anggap je la tempat kerja husband ni sbg my own kpg. Bila dpt balik ke sini..happyyyyy sessgt kooo mak noks ^_-

Nampak tak building biru putih dlm gambar tu? Haa..tu ler Temudok polis kem, tmpt tinggal my husband ^_-






Weekend aritu, husband tak leh balik kuching. Tu yg dia request zie gi Sri Aman. Tp dia jemput zie ler. Balik kerja ari khamis lepas, zie ambik husband kat bus terminal. Then weols terus pecut gi Sri Aman :)

...gerak pukul 6pm sampai di Sri Aman, 8:30pm. Kandungan pun dh kuat, tu yg zie berani travel jauh :) rasa cam tak nak je weekend berakhir taw...huhu.








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Riena Haiqal said...

alahai siannya pasangan yang duk jauh2 ni.. masih belum dapat jawapan ker utk pemindahan husband Zie tu?

Mizz Coki said...

Cute ada rupa Dillah makei uniform kedak miak skolah kadet polis lok. Sri Aman, weeeeee.. ada KFC sigek jak, tp ada Nasi Briyani dekat balai bomba lamak kah, nang nyamssss uols..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt

Btl2..sofia pn mcm tuh..tak nak weekend nih habis cpt sgt..

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

semua ni akan menguatkan lagi cinta korang berdua taw!:D

CHU MAJORFLAVA said...

kin berseri muka ktk aie..

Myra Jay said...

Banyakkan bersabar k, ada hikmah semua ni..

zh-ena said...

bila bersama suami tercinta mmg masa akan bergerak laju :D