7 Months --- 63.4kg. Whoaaa! Naik Lagi



Hehehe...nasib baik smlm tak kena sound lg dgn nurse. Bila dia check berat n dapati zie naik almost 4kg :D So dia pun say ler "memang baby awak ler yg berat kalau gnie. Coz bdn awak saya tgk takde besa mana pun..."...haaa, kannnn.itu yg cuba zie katakan dulu weh. HEHE :D

...So far check-up semalam, semuanya normal. Both baby dan zie dlm keadaan sihat :) kepala baby zie dh pun ke bawah tp dia belum stay lg. masuk bulan ke-8 karang baru dia stay dah tak berubah² lg posisi kepala dia, kata doktor.

Tinggal 2 more months je lg. Uwaaaa..jujur uols. Zie takut. Takut sesgt. Doakan zie di permudahkan bersalin nanti ea kwn² semua.










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

19 comments:

ArELeEz said...

good luck & chaiyok2! ;)

My Life's Journey said...

amin2 ..kmk doakan agar ktk dipermudahkan bersalin yunk ..amin2 .. waaa mst gebu baby ktk lak yunk ..muahhhh

Riena Haiqal said...

Semoga dpermudahkan segala nya...
debaran semakin kencang... hehehehe
tabahkan hati k Zie... :)

Wallahu akhrajakum mimbutuni ummahatikum la ta’lamu nasyaiaa.

“Dan Allah mengeluarkan kamu dari perut ibu kamu dengan keadaan tidak mengetahui sesuatu apapun”.

Chekgu Azrine said...

semoga dipermudahkannya ye sis

http://azrinzfamily.blogspot.com/

atty's said...

insyallah semoga dipermudahkankan segalanya..

mrs kayrul said...

jangan takut2 lepas baby keluar nanti semua boleh lupa terutama sakit contraction...lepas nie kena gigih pantang la ye zie

mayangsayang said...

WAH COMELNYER ZIE......

Kira Kekuri said...

aminn, doakan semuanya baik2 saja :D
comel nya kak zie pregnant :)

wong meimot said...

wooo takutnya..xpe zie i doakan u slamat segalanya ok..jgn bimbnag sebab en suami mesti akan temankan u nt kan..insyallah ..amin

p/s : bestnya tgk kawan2 dah nak bersalin nak dapat org baru tahniah ok...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mestilah berdebar Zie, maunye tak...tapi, takpe...kuatkan semangat, insyaallah semuanya dipermudahkan....
Baca surah Maryam, utk permudahkan proses bersalin nanti yer..

Ardini Humaira said...

hehe.. sama lah kita.. :)

Hani said...

Comel..hehehe. Tak nampak sangat la badan Zie naik. Nanti dah bersalin, kena pantang betol2.

Take care Zie. Moga dipermudahkan urusan. InsyaAllah. Banyak2 doa k.

;)

Misz Mieza said...

InsyaAllah, semuanya akan selamat.. =)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

huhu..macam nieza mase pregnant yang 1st aritu :)

Miss Wawa83 said...

insyaallah..moga zie dan baby 2-2 selamat hendak yew..amin..pape pon zie cute sngat skunk... =)

zh-ena said...

still cute

nanakimie said...

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis....:)

eVa said...

ktk kin kacak tgga mek.. nang maintain.. hot mama! haha

Myra Jay said...

InsyaAllah Yang, moga dipermudahkan segala urusan ye ;)