Alaaa...Melepas Seyy Akuuuu **Offer dari Ben Ashaari**



Uwaaa!!! Td baruuu je buka inbox message kat FB. Alih² dpt msg dari rakan FB/Blog, Khairul Ibtisam @ Kayrul (click to view his blog), gtaw yg Abg Ben Ashaari ada mention URL blog zie (rujuk gmbar) dlm facebook Santai Ben Ashaari dia. Tp itu lah..terlepas plak zie. Coz zie kan terlampau sibuk...tu yg tak alert sgt dgn org lain nyer FB or blog...huhu.


....apalah yg abg ben nk buat or bagi tu ek. Melepas ler plak zie kali ni...uuuwaaaa! Takpe, takpe...anggap je takde rezeki. HEHE :P Psssttt...bukan senang nk dpt offer gitu² dari org sefamous Abg Ben Ashaari tu taw :P

Dan dan lg dia pun ada baca blog zie (W/pun tak selalu kot, tp at least dia tahu kewujudan blog zie :P)...terasa kerdil je. Hehe :P









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
TEKNIK FBO
-- Click SINI :)
sekiranya berminat menjana
pendapatan lebih melalui
Facebook ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

7 comments:

Riena Haiqal said...

Ruginya Zie.. tak per anggap jer bukan rezeki kan.. heheheh
Ben Ashaari tu... saya suka baca blog dia.. apa lagi kalau kisah tentang baby dia si Qhaliff tu.. sangat2 comel.. :)

nur anis said...

alahai..termelepas la pula...

aDisH.sHidA said...

shida de bg email zie...cari blog nie..dia x email pun erk...takpe la nanti ada rezeki lain terutama utk baby

SyUhAdA said...

xpe kak zie..mne tau ada lg chance tu nnti..hehe..

Zie Madini said...

SHIDA
-- yeke...hehe. thanks. maybe dia nak owner blog tu sendiri yg bagi kot. hehehe

Fuzah Mahmud said...

hehee..hari tu encik Ben Ashaari ada tnya blogger wanita yg sedang mengandung/dah ada bayi dan kerap update entry.. dia suruh bgi link.. so kita ada kasi link sis punya blog.. huhuu.. sebab sya suka bca blog sis .. ^^v

IntaNBerliaN said...

oooo pasal ni... actually, abg ben bg emel owner blog dkt org lain.. kira org tu lah yg akn emel owner blog.. rasanya org yg anto emel tu nak buat iklan kat blog.. maybe sponsored post ke camtu la lbh kurang...

awk ada dpt emel dr sapa2 pasal hal ni x?..