Arghhhh! BUSY :(




ADS: LG ada keluarkan
model TV terbaru in 3D
koo uols. Siapa niat nk beli,
CLICK SINI utk maklumat lanjut
ttg 3D TV tu ^_-







Arghhhh! stressssssssssssss. Zie kan, paaaaaaaaaaaaLING benci bila kena buat invoicing utk work done yg 2 - 3 tahun BEFORE. Benci aku taw...coz mane nak refer sub-contractor punyer file lagik. Mana nya double check mana² work done yg sudah billing lg...arghhhhh!

...the whole morning habiskan masa utk double check je :( Nyampah dgn our sub-con ni, dah tahun 2012...tp baru skrg nk kasi dorg nyer invoices utk work done yg dh lepas 2, 3 tahun before...grrrrr!

Dah lah si technician executive tanya itu ini, anak bos pun tanya itu ini, manager pun sama gak tanya itu ini. HEY! AKU BUSY! pi main jauh²...bengang ar. Takde org lain ke yg nak di tanya.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

4 comments:

Dysha.Pinkstudio◕‿◕✿ said...

cian die.. xpe2 jgn stress xbaik untuk ur baby

Misz Mieza said...

Serius kalau MM pun bengang Zie.. MM dulu pernah kena incharge research project yang dah bertahun2 lama tak setel2.. Yang buat lagi bengang, sepatutnya tugas MM just buat labwork & submit data analysis ke ketua projek.. Tapi si ketua projek plak langsung taknak amik kisah, semua dilonggok atas kepala aku hoi! Dah la kite tak tau sangat pasal projek tu coz tetibe di suruh take over tengah2 jalan.. Progress report yang orang 2,3 tahun lepas punyer keje pun aku yang kena buat.. Wth! Tu yang frust nekad benti keje tu.. Serius dah tak sanggup nak galas beban yang sepatutnya bukan jadi tanggungjawab MM.. Huhu..! Stress plak bila ingat2 balik.. Haih..~~ -_-#

Riena Haiqal said...

memang bengang tahap maksima la kan kalau benda ni jadi.. bole merosakkan mood saya tu..
tapi banyakkan bersabar yer Zie.. :)

Uchi kay-f @hmad said...

hurmm..beserlah bile dah jadi pekerja penting mmg gitu ler pn.zie! apepun keje leklok iya (^_^)