Awan Yang Pelik... Seolah² Menyampai Satu Mesej





ADS: Nokia Lumia 900,
the most powerful phone.
The one that’ll make you a
Windows Phone convert! Click
HERE for more info




**Credite to Eva Romina**




Tadi masa blogwalking ke blog Eva Romina, baca ler entry dia ttg awan pelik di kota Kinabalu, Sabah. Awan ni di beri nama Awan Arcus. Pd penglihatan zie la...awan tu kelihatan cam ala² lautan yg di landa ribut or cam tsunami dalam versi di langit kan.

...Nampak pelik, tp bagi zie nampak cantik pun ade..hehe. Pape pun, ribut kencang berlaku pd belah tgh hari selepas awan ini muncul. see...kan cam ALLAH SWT sampaikan "mesej" sblm kejadian berlaku kan, Subhanallah!

Seumur hidup zie, tak pernah lg tgk kejadian pelik ciptaan ALLAH SWT. Tetiba teringin ler plak...hikss :D










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

5 comments:

Amieynna said...

tiap yg terjadi ada hikmah dan sebab..
emm..

Riena Haiqal said...

masa kejadian awan masa kat labuan tempoh hari.. Subhanallah...

izla said...

indahnya ciptaan Allah :)

[sutera kasih] said...

nang ribut time ya kak..kuat angin..tp yala sikda ngga awan ya cz dlm ofis huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

masa YM dpt tahu nieh, YM trs je call my mum cepat2, risau gak.My mum rilex je jawab; semua tu kuasa Allah, nak mengingatkan kita dunia dah akhir zmn.*Insaf Ym dengar, huhu..memang betul pun kan...