Baruuuuuuuuu Jer Sekali Pakai... Dah Tanggal??? Buat Sakit Hati Je



Ingat lg tak uols kasut bow reben yg comel ni? If tak ingat, uols leh click SINI utk refresh ingatan uols..hehe. Kan hari tu zie beli kasut ni kan...kiranya cam hari ni beli, keesokkan hari terus pakai...

...so pada keesokkan harinya, zie pun lenggang kangkong ler gi jln² dgn husband pakai kasut baru. Alih² bila sampai rumah, baruuuuuu perasan yang....











...salah satu dari reben tu tanggal ar...uwwaaaaa!!! Hilang tak taw tang bila and mana entah di menanggalkan diri dia tuh :( Bengkak giler hati zie tgk taw. Baruuuuuuu je SEKALI pakai...dah ginie jadinya :( Arghhhhhhh...bengang!

Malas lg ah beli kasut baru....merajuk sudah. Buat sakit hati je ah.









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

14 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

lah ribbennya tertanggal iye..

nur anis said...

alahai..tensennya gitu...nak buang, sayang pulak sebab kasut baru lagi kan..akak beli rebel lain je lah kak, tampal kat situ...:)

Riena Haiqal said...

hekeleh.. reben dia dah tanggal la... menyampah tau kalau baru jer pakai dah tanggal..
tu sebab ar saya tak suka beli kalau ada reben2 yang main lekat jer..

Misz Mieza said...

Tu lah masalahnya klu kasut murah ni.. Cantik memang cantik, tapi pakai sekali dua dah rabak hancur borkocai.. MM pun selalu je kena cani.. Konon nak berjimat sangat... Last2 sendiri bengkak jiwa.. Huhuhu..

atty's said...

kalo jumpa, leh gak tampal balik..ni dah hilang ye zie..

Saya Disini said...

cepatnye tnggai..

ezy eizyanie said...

k.zie. akk ada lebih2 kain felt warna merah x? watla design flower. tutorial boley search. mesti meletup kasut akk nanti :)lain daripada y lain :)

yana lyana said...

alolo..da tak cumil da..huhu..
kalau kite la..kite tanggal je reben kasut yg sebelah lagi tu..hehe..

KuuSyafiqah(FS) said...

buang riben satu lagi. lepas tu buat riben sendiri. hehe.

fiQRa said...

alamak kak zie... letak la gam gajah..

[sutera kasih] said...

memang kak mun sandal ada reben mcm ya, mudah mok tanggal huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Tu la kan, masalahnye ngan yang murah nie, kejap je pakai dah buat hal. Tapi, ader gak yang ok, cuma jarang2 leh jumpa la.Huhu.sian zie...sabar jelah yer...

Dila Abdullah said...

Mum-to-be ni jalan rakus sangat agaknye.tu yang tak lama tu.. dila pon pakai flat shoes gak yang ada ribbon macam Zie.. ari2 dok pakai g Office, tak tanggal pun.. heheheeeee....

salmia saidin said...

klau kreatip, boleh je zie diy buat riben baru @ beli kt kedai craft then tampal kt situ.. sayang if tak pakai.