Borong Penyepit Love Ladybird :D



Last week zie order another more penyepit love dari Zuneta :) Cepat kooo sampai. Hari isnin pagi terus sampai sudah. Sgt suka dgn service yg tip top cam gnie taw...hehehe.






Zie order 10 kotak...hehe. Actually 5 kotak je utk zie. another more 5 kotak tu, manager zie Ms. Lu tumpang beli gak. Dia nk kasi sourvenir buat kwn² dia dtg dari taiwan next month katanya :) Psstt...sure nk taw zie nk buat apa dgn penyepit ladybird ni byk² kan???

Haaaa...tungguuuu :P Tunggu my baby sudah lahir, baru uols akan tahu ianya utk apa...hiksss :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

mayangsayang said...

aah.. wat pe bebanyak tu..

♛ Dea Arematt ♛ said...

kiut na..;p

Rann said...

cantekkkk !!

BTW, that day kmk ada nangga husband ktk kat Sibu .. heheh. kmk terus jak madah gn Kak Eva tek. :) take care ~

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehe ni mesti nak sepit sarung tangan n sarung kaki baby ni kan?

Riena Haiqal said...

mak ai banyak juga tu.. ghegegegegeg.. nak tau juga utk apa tu yer.. rasa macam dah tau tapi tunggu la nanti kan. :)

Zie Madini said...

RANN
-- Hehe...yaka. nya tgh on duty kat cnun. sebulan nya di cnun koh :( x lamak gik balik kuching dah nya...hikss.

nur anis said...

comelnya..comel sangattttt..

mer said...

berapa ringgit kak yg love tuh ngn ladybird tuh?bka blog dia, xnmpk plak entry psl penyepit ni... rs mcm nk jugk.hihihi

anway, kZie dh bc dh sunan musafir?besttttttt ;D

Rann said...

Oohh duhal . patutlaa . hihiks alu laju jak kmk pdh gn kak evepas ngga upanya n sure ya husband ktk, hahah reporter ja style~ cdak makan sbelah meja mek owg.. heheh . lamak juak nya cnun oow.

rann-sharingiscaring.blogspot.com/2012/06/day-with-my-lovely-sista.html

My Life's Journey said...

Umi tau .. dear mau buat doorgift kan ..yayyy best2!!!

Qienah said...

tak sbr nk nantikan apa yg zie bt ye..:)

Rann said...

Kak Zie : aokk .. Kak Eva ya eva romina. huhu ..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Takkan nak buat sepit time jemur baju baby kot Zie, :)nway, sangat cute taw!

Siti Asiah said...

Cantiknye Zie...nak jugak...hihi...(",)

Noralisa Baba said...

Mcmna nk dapatkan cobtact number supplier yg jual pengepit tu ye?nk sangat..lma dh cari