Cuaca Terlampau Panas... Semalam Tak Dapat Tidur :(



Ya ALLAHHHHH uolsss...ngantuknya zie pagi niiiiii. Mana taknya, dlm jam 3am gitu baru mata dpt lelap. Pulak tu jam 6am kena bangkit prepare gi kerja plak. Haiyoooo. Mmg rasa pening² lalat gitu bgn gi mandi td pagi...huhu :(

...kenapa ek cuaca sejak 2 menjak ni terlampau sgt panas. Dan dan lg zie tgh berbadan dua. Rasa panas tu mcm double plak zie rasa. Rasa nak aje pasang air-cond kat umah. Tapi...kededut sey.

Takut bill elektrik tinggi ler plak. HAHA :P






Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
TEKNIK FBO
-- Click SINI :)
sekiranya berminat menjana
pendapatan lebih melalui
Facebook ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

6 comments:

Mr feckry said...

pagi isnin memang mengantuk

nur anis said...

saya pun mengantuk je rasa..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

kalo preggy mmg kita akan rasa pns berganda2 dear...:-)

Misz Mieza said...

Cuaca sekarang memang panas sangat2.. Tak kira siang, tak kira malam.. Kadang2 pukul 1,2 pagi bangun gi basahkan badan dek kerana panas melampau.. Tdo pun xbleh.

Herma Julianny said...

on jak la aircond..
kesian baby..
semoga dengan kelahiran baby kelak,
rezeki bertambah2...=))

zh-ena said...

bila preggy nie mmg kita akan sentiasa rasa panas..sebab tu dulu ena letak tuala basah kat badan time tidor eheh