Dah Khamis Rupanya...



Nasib baik td pagi dgr Hot.FM, and nasib baik gak Fafau ada mention hari ni hari khamis dah. kalau tidak...mati² kooo aku pikir hari ni hari rabu and tarikhkan semua paperwork tarikh hari rabu...HEHE.

...Asal lerrr dlm bulan ni zie asyik lupa hari nih. Takkan busy sampai lupa hari kot. Huhu. Pape pun, zie super letih :( 2 hari dah zie tak buat tempahan watermark org :(

Kaki dah start kembang arr uols. lenguh, sakit² and kebas² je rasa :(








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
TEKNIK FBO
-- Click SINI :)
sekiranya berminat menjana
pendapatan lebih melalui
Facebook ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

Herma Julianny said...

fewitt...
mcm 1st time jak mek nga ktk pkei bj hitam putih.
Hehe..

Zie Madini said...

HERMA
-- hehehe. yaka :P Tp nak...ada juak terselit warna merah waima sikit jak...kehkehkehkeh. nang x pat di pisah lah warna merah ya nk ow...lalalala :D

nur anis said...

minggu ni rasa cepat je masa berlalu..

Riena Haiqal said...

hikhikhik.. lupa tarikh ker.. nak kena pasang alarm tiap2 hari kot.. eheheheheh

Aleeya (Yaya) said...

take care zie...kak yaya pun kdg2 lupa gak tarikh hehe

My Life's Journey said...

cian ktk yunk .. kitak lelah gilak alu lupak da tarikh hari tok ..huhu .. cian ktk yunk ..

kacak ktk lam pic ya yunk ..muahhhh

perut kmk lom gik besar ..tapi kaki dah kebas hahahaha ..

Cik mama said...

samalaa cik mama, selalu gak lupa tarikh, bulan pun kdg terlupa gak, hehehehhe..

Uchi kay-f @hmad said...

iya cepat masa berlalu...

*baru naek cuti saket

nanakimie said...

cian sis,xpe...rest dlu,nanti da ok baru sambung bisnes sis:)

Misz Mieza said...

Kesian.. Dah sarat, biasalah kaki start sembab.. Have a good rest k weekend ni.. =)

Ardini Humaira said...

tup3 dah nak tiba masa bersalin kan nanti yunk :')