Dah Start Duduk Bersila Dah Buat Kerja di Opis....huhu



Skrg ni lebih selesa buat kerja dgn duduk bersila di atas kerusi camni. Baru tulang rusuk zie terasa kurang sikit sakitnya :) Zie dh tak peduli dah whether boss tgk ke tidak...dia should paham kot :D hehehe

...nak buat camne kan, org mengandung mmg byk sgt ragamnya.





Tgh mencari small pillow buat duduk kat kerusi di workstation zie arr. Coz skrg cushion kerusi zie terasa mcm dah tak larat je nk tampung berat bdn zie. Terasa bontot duduk kat papan je...hehehe.

...so tgh mencari cute cushion pillow. Prefer kat merah or cam dlm gmbar. Siapa ada jual on9, gtaw ek. Coz nk cari live²...payah sey.











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM pun bersila jah...walopun tak preggy...penat seyh...9jam tuh kat ofis...ekeke...

Riena Haiqal said...

samala tu.. biarpun tak pregnant tapi memang kaki akan bersila juga la.. baru selesa nak buat keja..
kalau tak pun saya letak kotak bekas kertas A4 tu utk buat letak kaki saya.. :)

genuine1224 said...

bl duduk kat kerusi, and kaki jadi tergantung, jgn biarkan. slalunya bl peknen, org akan slalu pesan gitu. letak kotak or something utk xbiarkan kaki tu tergantung. kang kaki kembang.bl tdor pun sama. tinggikan kaki.alas ngan bantal.blh bantu utk kurangkan sakit tu.. me dlu begitulah..:)

ucupiza said...

Jangan cakap org pregnant je dok bersila atas kerusi k.zie..yus pun same dok atas kerusi bersila..lebih selesa..walaupun orang pndang xd adab..tapi yus xkesah..jnji selesa..

Tihara said...

yg penting selesa kan :)

Misz Mieza said...

MM pun usah kata kat opis, kat kedai makan pun suka duk bersila.. Hikhik! ^_^

Dysha.Pinkstudio◕‿◕✿ said...

ciannya die.. jgn bersila la sb nti darah x jalan..nti kaki bengkak lg haru.. duduk cara menglujur.. tgikan kaki okey^^

Qienah said...

btol tu, xpregnantpun mmg slalu bersila..bkn apa, org rendah xckup inci ktekn.hihi..kaki terjuntai je..lenguh rs, baik bersila..ok skit.hihi..

aRa said...

deq...jgn bersila lama gilak kerna kelak darah sik flow lancar...sebaiknya kasi tgi kaki kitak...ambik kotak ka...stool ka... pakei ya masa duduk...nurse yg advice tok dolok...and mun tdo...ngekah bantal...mun sik selesa...selimut lipat tgi dikit...

Myra Jay said...

Tak lenguh ke kaki dok bersila Yank/ Tp klaau selesa okla..

zh-ena said...

sama jea mcm ena nie buat kerja sambil bersila gal..lebih selesa gitu