Dapat Souvenir Dari China ^_^



Weehooo...inilah yg bestnya bila my manager gi bercuti ni. For sure bila balik dari percutian, kompom akan bawa souvenir dari tempat yg dia gi untuk zie...hehe. Dah tu zie sorg je yg dia bagi...lalalala. Nak BANGGA lah...hikss :P

...zie dpt this red flower clip :) Comel kan. Dia tahu zie "hantu warna merah", tu yg dia belikan yg merah ^_-





Zie guna buat sepit gambar husband and letak kat atas CPU zie kat tempat zie letak photo frame yg lain...hehehe. Erkss...nampak nak debu-debuan kat atas CPU tu weh. Lalalalala **bersiul sambil tgk langit**





Eheemmm...selagi zie tak labelkan dgn label yg jiwang², selagi tu hati tak tenteram kooo uols. HAHA. Bila dah di label dgn ayat kejiwangan camgnie...baru tenteram jiwa nak buat kerja. Miahahahahaaha...

...ada² je kau ni zie oiiii :P










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

12 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hehehe...comelnyerrrr munge merahh tu!Siap berlabel lagi hah...hehehe

:: Riri-Fatieha ::~ said...

cewah.. nak kena berlabel bagai ye zie.

Saya Disini said...

wah..jauhnye terbag dr china

Riena Haiqal said...

comelnya... label tu melambangkan cinta la tu.. heheheheeheh.. :)

My Life's Journey said...

Wahhhh bestnya!!!! piwettt .. nang best meja kerja ktk yunk .. calerpulllll ..kacak!

Misz Mieza said...

Wah2! Dapat souvenir lagi.. Syoknyer.. Cute red flower clip nih.. Jellessss i.. Hehehe..

gofur dot info said...

mantab cuuii,,,

Myra Jay said...

Untungnya jadi pekerja kesayangan Boss, dapat gift lagi :)

mMoOnN aAlLeEaA said...

cute....

Lulu Caldina said...

biru pun lawa ;p

eVa said...

best eyh byk frame.. lak mek nak polah juak.. nggu ada study table.. xsbr..

Uchi kay-f @hmad said...

dah byknye souwener kn pn.zie dpt..:D