Dapat Wedding Doorgift Dari Blogger Mimie Kamisah :)


**Click photo utk ke blog Mimie**



Semlm kan uols, baruuuuu lah zie tahu yg kwn blog dan senegeri zie rupanya dah pun melangsungkan perkahwinan. Dpt tahu pun bila kawan zie, Tilla, gtaw zie yg dia nk hantarkan wedding doorgift yg Mimie kirimkan utk zie.

...wahhh, suprised kooo akuuu Mimie. Hehe. Welcome aboard, dear. Selamat pengantin baru Zie ucapkan :) Semoga berbahagia sehingga ke akhirnya...aminnn. Ehem....lawa seyyy pelaminnnnn. Pengantin pun sama gak...weewiittt!









Inilah dia Mimie nyer wedding doorgift tu. Super cute woi! Polka dot warna merah plak tue...eeeeee, happy giler zie dpt doorgift ni. According to Tilla, probally dia buat sendiri doorgift ni...kiranya DIY doorgift la. Wahhh...kelass ah! mmg kagum zie.

Psstt...gula² tu zie cepat² keluarkan (later baru makan..hehe). Dah terus masukkan benda alah ini di dlm...hehe











Tadaaa!!! Zie terus jadikan beg doorgift ni sbg coin purse zie. CUTEEEEEEEE banget taw. Dahlah zie hantu merah, hantu dgn corak polka dot lg. So teruja banget loh gwe ^_^ Hiksss.

Boleh buat busniss online taw, mimie...hehe. Pape pun, thanks & congrats dear :)












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

13 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

haah laa comey ok!!!

umie said...

Mimie tok anak buah kmk...kmk pun xpat nak dtg kendurinya..

umie said...
This comment has been removed by the author.
Riena Haiqal said...

eh comelnya doorgift tu... suka tengok la sebab ada polkadot.. saya pun hantu polkadot juga.. hehehehehehehe..
Selamat pengantin baru buat pengantin.. :)

Widodo said...

bagi2 zie

mrs kayrul said...

kreatif betul org2 sekarang bila bagi doorgift nie

msredcheesecake said...

Comel je kan? Merah plak tu....

nana kamarul said...

door gift die comel. Sekali pandang macam batu seremban :D

mMoOnN aAlLeEaA said...

cute nya pun door gift ya

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hehehe..comel wedding gift die..ohh ye..suke baju kawin die yg bunga die ala2 3D..cantikkk..

regards,
Sofia

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

purse coin tuh, maybe biasa je, tapi jadik luar biasa bila ada polka dot tuh kan, Zie?cutenyerr...:)

Mimie Kamisah Wahed said...

salam..
Thank you Zie for the review..
hehehhehee...
malu mek eh..
aok, door gift tok kmk polah dik pun.. including the baju sanding.. just suruh taylor molah dress kosong then the beads n 3d flower ya mek molah dik pun.. :) puas hati sebab baju ya milik kmk forever.. hhehehhehe

zh-ena said...

skang nie mmg pelamin jenis cenggini erk..bunga besar2