Dare U Slurpp Games


**Click photo to PLAY**


Hehe...zie baru je dok try main games dlm iklan churp churp ni di Facebook. Dare U Slurpp, itu lah nama permainan ni.





mula-mula kau just pick je photo kau dan kawan kau. Then...





Zie plak, pick photo zie dan husband. Hahaha...sejak bila plak laki aku pakai pakaian perempuan weh...hahahaha! So uols adjust ler mana-mana yg patut. Pastu click next...

..uols akan di suroh drag kotak air nescafe n slurpp ler as fast as u can.





result dia...ginie ler jdnya....hohoho. Cam permainan kanak-kanak tadika ler plak ^_^ Ngeeee. Lawak ler pulak muka zie n suami dlm tu...huhu. If uols nk try main games ni gak...

...uols boleh click --- SINI :)










Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

nadia arrumaisha said...

serius yunk...memang lucu tgk gmbr neh....

Misz Mieza said...

Wakakaka! Funnyla.. Amboi zie, jambul merah tu.. Ahaks! Macam fun jer.. Nak main gak ah.. Takde keje.. Kekekeke.. ;)

neyra shazeyra said...

hubby zie tu ok da tu. muka zie je tak sesuai hahahaha

Zie Madini said...

NADIA
-- haaa kaannnnn...hehe

MIEZA
-- hehe. main ler. fun gak taw tgk result dia cam bodoh bodoh je gamba. hahaha :D

NEYRA
-- hehehe...tu ler pasal...kehkehkeh

Zatty Musyux said...

SIS , jom join sini :)

http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/06/says-birthday-giveaway.html

Myra Jay said...

Walau nampak cam kanak2 tapi comellah muka Zie ngan Dillah :)

Riena Haiqal said...

hahahahahaha.. comlenya Dillah pakai baju pompuan.. hahahahahahaahahahaha.. :) jangan marah yer Zie... :)

zh-ena said...

jom try..mcm best jea