Datuk Suhaimi - "Jimmy Shanley Tidak Layak Jadi Menantu Saya"


**sumber dari BeautifulNara**



Siapa yg tgk Melodi ahad lepas, sure ada tgk keterangan Datuk Suhaimi ni ttg pergolakkan masalah rumahtangga anaknya, Suhaila dan jimmy Shanley. Zie lak terlepas tgk melodi coz dok sibuk tgk DVD secara marathon..hehehe :P

...but, zie tak missed baca BeautifulNara taw. So zie tak ketinggalan ler dlm dunia gosip nih..lalala :P


Sebelum ini, memang I tak pernah keluarkan kenyataan kes Jimmy dan anak I yang dah setahun lebih berlaku. Banyak kenyataan yang dikeluarkan oleh Jimmy. Dah sampai masa I tampil berikan kenyataan yang mana Jimmy I rasa dah tak layak menjadi menantu I kerana banyak yang dia buat tuduhan memburukkan anak I.

Anak I dah pun failkan perceraian, jadi kalau dia dah banyak burukkan isteri dia, tak guna dia memperisterikan anak I lagi. Jadi, lepaskan sahajalah anak I. Kalau dia tak lepaskan seolah dia adalah lelaki yang dayus - Datuk Suhaimi

Tu la pasal, kan. setuju gak dgn apa yg di kata oleh Datuk Suhaimi ni. Kalau dh bini sebegitu, nak buat apa lg utk di peristerikan. Lagipun jalan damai pun dh tak kelihatan. dua² dorg (Suhaila-Jimmy) masing² buka aib masing².

...pape pun, weols sbg org luar ni. Ikut je la perkembangan. Jgn tuding jari siapa yg salah siapa yg tak. Sebab kita tak tahu apa sebenarnya terjadi. Walaubagaimana pun, zie harap lepas ni takde lg kuar statement kat media...

aib yg dlm kain pun terkeluar lg. All the best buat Jimmy dan Suhaila.










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

atty's said...

kalau org dah tak sudi baik lepaskan je

Riena Haiqal said...

dunia artis ni macam2 sangat la..
semoga Jimmy dan Suhaila menemui jalan yang paling terbaik utk masa depan mereka.. mungkin juga Jimmy taknak berpisah dari anak dia..

CT said...

Hurmm..dunia2...tgkkan je :)

lieynanilaz said...

hurm...dah malas nak follow citer ni!!.

Alieza Dayasari said...

setuju dengan lieynanilaz.. dah malas nak amek tahu.. bak kata org, jgn jga tepi kain org. pandai2 lah depa nk setle.. heeeeeeeeeeeeeee

msredcheesecake said...

hover tau diorg ni gaduh.... udah2 la tu....

Misz Mieza said...

Biasalah tu.. Dah tak suka macam2la keluar statement.. Semua bz memburukkan2 pasangan masing2..

Herma Julianny said...

kesian juga nanga jimmy...
cam buang masa jak daknya nikah dolok..
tp mun dah penceraian merupakan jln terbaik, dah xdpt polah pa2 gk.
semoga dua2nya berbahagia...
huhu...

eVa said...

hmm harap2 jak benda tok cepat settle.. susah hati jak mala crita berungkit2 huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Kesian jugak kat Jimmy, tapi yelah, ayah mana yang sanggup tgk anak diburuk2kan. Apapun, harap2 diorang settle kan la cecepat.

My Life's Journey said...

jimmy n isterinya masing2 ada salah .. haaa harap cdak duak dapat selesaikan perkara tok dengan baik ..amin